czy ktos spotkal sie z taka chorobą -Plamica Schonleina Henocha (16) u dorosłej osoby. mała cięzarówka Szpital oddział chorób wewnętrznych (1) Lekarz tak powiedzial do tego czasu proszę przygotowac Bedziemy wykonywać... Justek Nerwica (7) Wiem że sa już wątki na ten temat, lecz każdy z przed kilku lat więc nie... kika11
Laserowe odsłanianie koron zębów (2) Witam, szukam lekarza wykonywującego zabieg laserowego odsłaniania kron... Weronika Dłutowanie ósemek. (2) Rosną mi 3 ósemki. Dolne na pewno do dłutowania. Pytanie: gdzie i za ile?... Kaja Szpital/Neurochirurg-JAKI/KOGO POLECACIE? (3) Czeka mnie operacja dotycząca usunięcia przepukliny jednej z części... K. usg jamy brzusznej (3) Dzień dobry Czy ktoś mógłby się podzielić opinią na temat USG jamy brzusznej... chriss Nawracająca infekcja intymna (8) Męczę się od lutego - wszystko zaczęło się po antybiotykoterapii. W... pytająca ginekolog Evi Med (2) Witam poszukuje dobrego ginekologa. Pomyślałam o przychodni Evi Med widzialam... gwiazdka Szukam Ginekologa do prowadzenia ciąży w Gdańsku. (5) Poszukuję ginekologa do prowadzenia ciąży w Gdańsku najlepiej na nfz, ale... xyz Marcin Grabiec ginekolog (2) Witam :) poszukuję opinii na temat tego doktora. Nie ukrywam że chciałabym... poszukuje :) woreczek żółciowy - kamień ;( (4) Dziś na USG wyszło, że mam kamień 8 mm w woreczku żółciowym, nie mam jakiś... Alicja Wybielanie zębów (2) Witam czy możecie mi polecić gdzie skutecznie i nie za drogo wybielę swoje... marysia1 neurologia - gdzie najlepsza (2) Gdzie jest lepsza neurologia - w miejskim w Gdyni czy Copernicusie na... alicja Ubezpieczenie zdrowotne (12) Chciałabym w tym roku pod choinkę podarować rodzicom jakiś fajny pakiet... Mikołajka PILNE - co po udarze mózgu - wylew (6) Cześć, Mam problem. Osoba mi najbliższa miała wylew. Na razie jest na... załamany Cięcie cesarskie na życzenie (12) Witam, Drogie Kobietki czy mogłybyście polecić lekarza, który wykonuje cięcie... Zosiaczek KATARZYNA LASKOWSKA- LIZAK czy ktoś leczył sie u tej pani stomatolog z Sopotu? jakieś opinie? (3) KATARZYNA LASKOWSKA- LIZAK czy ktoś leczył sie u tej pani stomatolog z... tośka Pani Magdalena Karamać psycholog proszę o opinie (5) Czy ktoś korzystał z pomocy tej Pani? Ann Usg stawu barkowego (5) Gdzie można wykonać odpłatnie usg stawu barkowego w Gdańsku. ala