Pakiety medyczne (8) Witam, Chciałabym wykupić sobie pakiet medyczny indywidualny. Taki żeby... szafirowa_ Najlepszy onkolog nfz -prywatnie (7) Pilne . Karolina Neurolog poszukiwany (2) proszę o polecenie kompetentnego lekarza neurologa na nfz na terenie Gdańska Karina
Laryngolog na NFZ w Gdańsku (21) dziewczyny może znacie jakiegoś dobrego laryngologa na książeczke? chodzi mi... Mała757 testy na płodność (3) ktoś robił testy na płodność? jak wygląda u faceta a jak u kobiety? w jakich... nadzieja oddzial psychiatryczny debinki 7 bud.25 (1) witam. potrzebuje informacji na temat oddzialu psychiatrycznego kobiecego na... cloud Bieganie w ciąży (4) Witam serdecznie! Potrzebna porada albo i kilka. Otóż tak... jestem w... zmartwiona Stomatolog Gdynia (5) Witam, jakiego stomatologa w Gdyni byście polecili? Byłam Juz u kilku rzekomo... Ja Hemoroidy (7) Witam czy można biegać z nie wyleczonymi do końca hemoroidami ? hnbmnm Usg jamy brzusznej. (1) Gdzie w Gdyni zrobię szybko usg brzucha? Iwona jaki endokrynolog endomed ? (17) witam, czy ktos moze polecic dobrego endokrynologa najlepiej w endomedzie,... hashi Punkcja barku (1) Witam czy orientujecie się gdzie w trójmieście można zrobić punkcję barku pod... bark Zęby w strasznym stanie!!! (3) Witam serdecznie, mam bardzo wstydliwy problem i nie wiem od czego... zębolog Przychodnia św. Ojca Pio-pediatra, proszę o opinie. (8) Witam, proszę o opinie nt przychodni pio-chodzi o dr Danielewicz oraz Dr... ivvka Proszę o opinie (1) Drodzy Państwo, zwracam sie z prośbą o opinie na temat lekarza dr Jaroslawa... Ciekawa85 Kobiety z rakiem szyjki macicy (8) Mam 27 lat . Od pół roku choruje na nowotwór złośliwy szyjki macicy. Mam za... Karolina Leczenie nadciśnienia tętniczego GDYNIA (3) Czy możecie Państwo polecić dobrego lekarza od nadciśnienia w Gdyni? Iwona Ginekolog-Endokrynolog Gdańsk (1) Jak w tytule, szukam ginekologa-endokrynologa, który specjalizuje się w... szafirowa_ klinika stomatologiczna morena (10) Witam. Proszę o polecenie,jakiejś dobrej kliniki dentystycznej w okolicach... takatam dr Traczyk - Barańska endokrynolog (5) Jestem zapisana na NFZ do tej dr w Gdanskim centrum zdrowia w Nowym porcie.... Hanna