Femoden (1) Witam, Drogie Panie, czy stosowałyście tabletki antykoncepcyjne femoden? Jak... olcia_555 Grzybica paznokci. (4) Jak leczyć grzybicę paznokci stóp ? Leki doustne. Lakier ,maść.Proszę o poradę? Piotr korekta nosa (1) witam, poszukuje dobrego chirurga plastycznego z 3 miasta, znacie kogoś... Ania
Letrox czy Eutyrox (5) Podczas ostatniej wizyty lekarka zmieniła mi Eutyrox na Letrox twierdząc że... ania przebadać pod każdym względem, czy to możliwe? (53) Hej dziewczyny, moje pytanie tak jak powyżej. Od dawna się zastanawiam czy to... nie podam loginu bo się wstydzę ludzie z trojmiasta gdzie skutecznie leczycie zeby? (1) witam, mam do odbudowy całą szczękę, poszlam raz do stomatologa w centrum... ba ECHO serca dorosłych - gdzie dobrze robia? (1) Pytanie jak w tytule. Możecie polecić lekarzy w Trójmieście którzy dobrze... maja Rezonans Magnetyczny - gdzie w Gdyni na NFZ? (4) Prosze poradzcie gdzie w Gdyni zrobie dziecku rezonans magnetyczny na NFZ mama Dobry lekarz (1) Życzliwe podejście do pacjenta oraz wykazanie się ogromną chęcią udzielenia... Rajmund Atliński dietetyk (3) Witam :) Czy któraś z Pań/Panów może mi polecić dobrego dietetyka?... Natalia Masaż Gdańsk. Okolice zabianki, zaspy itd. Ktoś moze kogoś polecić? (2) Chodzi mi o masaż relaksacyjny kręgosłupa.. Generalnie mam wiecznie spięte... Adi kardiolog (2) mam do wyboru kardiolog na nfz lek. Dariusz Lesiński a Lek. Tomasz Frankowski justekgda Polecam porod w szpitalu na Zaspie (10) Wszystkim dziewczynom, które nie maja pewności czy rodzic na Zaspie naprawdę... user_137693053055 Usuwanie kamienia i osadu nazębnego super specjalistka !!! (2) Cześć wszystkim Dzisiaj byłam na wizycie higienizacyjne jamy ustnej w... Anka zadowolona Usunięcie migdałka u osoby dorosłej, terminy (2) Gdzie najlepiej usunąć migdałek u osoby dorosłej ? Jakie terminy, odczucia ?... Paulask Gwarancja na plombę (1) Wczoraj wypadła mi plomba w zębie, dentysta stwierdził że była robiona we... a... Gastrolog Kamil Jankowski - proszę o opinie. (2) Witam ktoś chodzi zna?.proszę o opinie emila Wieldent lub wigodent zna ktos wielebskiego (1) Witam czy ktoś w Gdańsku był w wieldencie na oruni górnej lub wigodencie w... Anna Klub dla puszystych :) (7) Witam, Zastanawiam się nad zorganizowaniem Klubu, w którym wszystkie osoby... mantayo Sm jak długo czekaliście na rozpoznanie? (33) poprosze o info Muminka