wspólne spacery z kijkami (2) Witajcie, czy jest może jakaś chętna osoba do wspólnych spacerów. Pani w... Maria ortopeda na NFZ w Gdańsku (3) Znacie jakiegoś lekarza ortopedę lub przychodnię do polecenia w Gdańsku?... ina PRZELYK Barretta -sposob leczenia (2) Moze ktoś jest bardziej zorientowany na sposób leczenia choroby ,jesli mogę... Ala
Dobry ginekolog trojmiasto NFZ (4) Witam, jestem studentką zatem poszukuje dobrego ginekologa. Który przyjmuje... ema dobry psychiatra pilnie poszukiwany! (5) Żeby poświęcił sporo czasu, wysłuchał...... najlepiej Gdynia kasia Lekarz NFZ (1) Szukam ginekologa na NFZ w Gdańsku i bardzo dobrego kardiologa na NFZ Justek plastyka ścian pochwy (2) Ze względów medycznych dostałam skierowanie na plastykę ścian pochwy. Gdzie w... jola Porodowka w pucku 2016 (3) Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w miarę świeże? Czy kobiety są zmuszane do... Aga ortodonta Joanna Zawieska (3) witam czy ktoś jest w stanie podac opinie na temat Pani ordodontki ?:) graun biegunka po jedzeniu (3) POMOCY!!! jakie badania powinnam zrobić i gdzie?? moim problemem jest... lisa Logopeda dla dorosłego (3) Witam, poszukuję logopedy w przyzwoitej cenie w Gdańsku, który zajmuje się... user_138607103448 stomatolog- brzezno lub nowy port (2) Wiram, moze jest ktos, kto poleci dobrego dentyste w Brzeznie lub Nowym... Ania Ortodonta Gdynia (3) Poszukiwany dobry, uczciwy i niedrogi ortodonta (aparat stały kosmetyczny),... Zuza Białaczka leczenie eksperymentalne w AM w Gdańsku (3) Witam, moja mama ma białaczkę właśnie dowiedzieliśmy się o leku... Claudia Coraz rzadsze włosy, zakopla (8) Witam.Czy ktos mógłby dac mi namiary na dobrego dermatologa najlepiej w... mariusz częste problemy z zatokami (9) Od grudnia już kilka razy brąłam antybiotyki, nie mogę jakos doleczyć tego... lillou Opinia o dermatologach (1) Dzień dobry, czy ktoś może był u dermatologa lek. Dominiki Roziewskiej lub... Klaudia Szpital Reumatologiczny Sopot - pytania. (3) Czy ktoś tam ostatnio był? Jakie warunki dla chorych dorosłych? Czy jest... Ddd Smażyno (1) Wszystkich bardzo proszę, szczególnie tych którzy byli w ośrodku w Smażynie o... mm książęczka sanepidowska i praca w mcdonald's (3) Zamierzam iść do pracy do Mcdonald's i do tego potrzebna jest jak wiadomo... ania