Klinika Kurban a aparaty stałe (8) Zamierzam załozyc aparat u dr. Kurbana. Wiem ze jest stomatologiem a nie... pacjentka1 ginekolog prowadzacy ciaze z zakrzepica (1) Witam, Jak w temacie, pilnie poszukuje doswiadczonego ginekologa, ktory by... paulixx Bieganie rano - dobre na pobudkę (4) Poranne bieganie jest dobre, żeby przebudzić się i isc do pracy w dfobrej... l.jurczak
DR. Świerblewska Ewa kardiolog (4) Czy wie może ktoś czy Dr. Świerblewska przyjmuje gdzies na NFZ ? Dziękuje za... ewa Najtańsze badania na tomografię komputerową w trójmieście (TK) (1) Chciałbym się podzielić informacją iż do końca roku w Przychodni na wałowej... Paweł Ortopeda (1) może ktoś wie gdzie przyjmuje na NFZ dr Andrzej Warzocha. Proszę o info INKA Jak mozna dostac sie na detoks na srebrzysku od reki? (3) Czy jest to mozliwe? Jak to zrobic? UJ On Hiperprolaktynemia (5) Hej Mam pytanie czy jest tu ktoś kto boryka się z hiperprolaktynemią? Mam... syla169 Być fit cały czas - szukając dietetyka (4) Witam, Szukam osoby doradzi co, jak, w jakich godzinach jeść i do tego ,... Gosia badanie AMH - gdzie najtaniej? (1) jak w temacie, gdzie w Gdańsku najtaniej wykonam badanie AMH z krwi? gdańszczanka Otolaryngolog/laryngolog w niedzielę - gdzie?? (7) Dziecko po nocy uskarża się na ból uszka, ma temperaturę. Gdzie dzisiaj... greenka poradnia życia rodzinnego (4) Jaka poradnie zycia rodzinnego polecacie? Czy wszystkie sa płatne jesli tak... zoska Ginekolog Magdalena Młodzianowska (1) Chciałabym wiedzieć ile kosztuje wizyta u pani doktor w prywatnym gabinecie... andzix Kogo wybrać? Proszę o pomoc! (2) Witajcie!! Wreszcie udało nam się zajść w ciążę!! Z uwagi, że jest to... Zmartwiona mamusia ginekolog na NFZ - Rumia, Gdynia, Sopot (11) Czy możecie polecić ginekologa, który przyjmuje na NFZ na terenie Rumi, Gdyni... kruszynka82 Odkupie Naltrexone (1) Witam Ogłoszenie jak w temacie czyli odkupie Naltrexone . Chętnie odkupie... xaoli Zarażony HPV :( ktoś z was to miał? (14) Wyskoczyly mi kurzajki wokol penisa i przy odbycie . Maie jakies rady itp ? Z... Slawek Nnt. tani optyk (23) dziewczyny wiecie może gdzie w gdańsku można wyrobić sobie okulary w miarę... fiolka007 internista L4 (1) mam pytanie, miałem dwa dni temu ściągany paznokieć u nogi, strasznie boli... Roman Płatne znieczulenie do porodu!! Gdzie w 3mieście??? (18) Witam, planujemy z mężem starać się o dziecko. Mieszkam nieopodal Lęborka,... MalBar