Czy na prywatna wizytę do dermatologa potrzebne jest skierowanie? (6) Hej, chcę kontrolnie zbadać ,,pieprzyki,, czy idąc prywatnie do termatologa... Ada hepatolog- lek.med. Beata Lorenc (1) Witam, czy ktoś się może orientuje czy dr Lorenc przyjmuje gdzieś prywatnie ? Marta Zamiennik sildenafilu (11) Witam. Prosze o poważne odpowiedzi. Czy istnieje zamiennik sildenafilu, który... xn44
ginekolog Gdynia - przychodnia (1) Poszukuję dobrego ginekologa najlepiej na nfz, w Gdyni chociaż Gdańsk też... Aga Wtórny brak miesiączki - dobry ginekolog/endokrynolog (7) Cześć dziewczyny, szukam rozsądnego ginekologa, ew. endokrynologa w... mistklaud Ginekolog Szkop-Dominiak - pytania. (5) Dziewczyny, czy ktoras z Was chodzi PRYWATNIE do dr szkop dominiak? Jakie... kijek Poradnia Patologii Ciąży (13) Witam, czy orientujecie się gdzie obecnie w Gdańsku znajduje się Poradnia... ewela_ dentysta Działki Leśne Gdynia (1) Jaki jest najlepszy dentysta w okolicy Działek Leśnych? Chodzi o wybielenie... paulina Proteza zębowa na NFZ. Czas oczekiwania, a moze da sie lepiej??? (2) Cześć! Za pare dni czeka mnie usunięcie większości zębów na górnej szczęce... Adam LEWICKI JEST SUPER! (1) Profesjonalny Słucha Tłumaczy Zleca dodatkowe badania Cierpliwy Miły... HK uniwersytecka poradnia endokrynologiczna (8) Witam, muszę zapisać się do dobrej poradni endokrynologicznej, mam lekkie... paulina Alergia na trawy, a ciąża - jakieś leki? (9) Dziewczyny czy któraś z Was w ciąży mogła brać leki na alergię? chodzi o... Kalina Stomatolog dr Popowicz - ktoś wie gdzie przujmuje? (4) Witam, szukam namiarów na gabinet dr Witolda Popowicza - praktyka w Redłowie... poszukujaca Dr Anna Abacjew Chmyłko (1) Niestety Pani doktor bardzo nie polecam. Leczyła mnie z powodu mięśniaków a... nata Dr Anna Szkop-Dominiak - prowadzenie ciąży?? (2) Witam, Poszukuję lekarza, który mógłby prowadzić moją pierwszą ciążę. Nie... Misia Soczewki (1) Gdzie dobrze dobiorą mi rozmiar soczewek kontaktowych? Tzn krzywiznę,... mama zdrowie kobiet - 3 październik ogólnopolski strajk kobiet (1) Ja się chętnie przyłączę, chociaż raz odpocznę od obowiązków, bo jakoś... Daria Wkładka Mirena (2) Rok temu założyłam Mirene. Mam mieszane uczucia i zastanawiam sie czy ja... Aga Trycholog Gdańsk (7) Czy ktos mógłby dać mi namiary na dobrego trychologa ? Chciałabym... dariana Poszukuję reumatologa - pilnie (20) Dziewczyny, mam podejrzenie reumatoidalnego zapalenia stawow:( Bole i... Monika