ginekolog (3) Mam dyskretne pytanie do Pań. Chcę pójść na kolejną wizytę do ginekologa,... ewelina Zespol rehinghausena (1) Witam nie worm cat dobrze ortograficznie napisalam ale idzie zrozumieć :).... Emik alergolog dziecięcy (5) Możecie polecić jakiegoś dobrego alergologa, młody ma chyba alergię... kosmaa
specjalista rehabilitacji medycznej G.Wesołowski (1) Czy ktoś z Was był pacjentem w/w lekarza, proszę o opinię. Jestem po dość... Magda Ginekolog NFZ i badania (6) Poszukuję ginekologa na NFZ, który nie boi się dawać skierowań na badania.... Klaudia dentical (1) Witam czy orientujecie się czy dentical w Gdańsku na grunwaldzkiej działa?... jjj dobry stomatolog gdansk (1) Witam czy możecie kogoś polecić? jjj gastrologia wirtualna (1) Proszę mi podpowiedzięć gdzie mogę (nazwisko lekarza) się udać, mam... grazk@o2.pl żylaki (3) Poszukuję dobrego lekarza od żylaków nóg. HA Chwojnicki - neurolog opinie (3) Witam, szukam opinii na temat neurologa: dr Chwojnickiego. Czy ktoś korzystał... Zuza Witam (1) Jak ostatecznie wyglada sprawa z aparatem ortodontycznym w gabinecie na... Daria ginekolog-połoznik-Ujeścisko, Orunia,Kowale (11) mieszkam od niedawna w Gdańsku-Poludnie, proszę o polecenie lekarza... poszukujaca centrum psychoterapii przestrzeń rozwoju - Gdynia (1) Czuje się zawiedziona i oszukana przez p. Anię. Przyszłam z problemem mojego... ZAWIEDZIONA Masaże limfatyczne drenaż limfatyczny (9) Kochane gdzie w Gdańsku można iść na masaże limfatyczne, drenaże? Szukam... Czarnalola rehabilitacja Gdańsk NFZ (7) Witam, może ktoś się orientuje gdzie w gdańsku lub okolicach można szybko... Skarbusia Delicol na kolke (1) oddam kilka buteleczek Delicolu dla niemowląt Odbiór osobisty kontakt... Suzi dermatolog dla malucha (1) Witajcie, czy może ktoś polecić mi dobrego dermatologa z Gdańska dla mojego... Agata Ginekolog Janina ratnicka-Klimaszewska opinie i ceny za wizytę (4) Proszę o opinie na temat tej ginekolog-endokrynlog, chodzi mi o ceny za... Przeginka epilepsja (1) Witam, jestem chora na padaczkę, czy jest ktoś kto chciałby nawiązać kontakt... Magda Prośba o interpretację wyniku RM przysadki (6) Witam, proszę o pomoc w interpretacji wyniku badania. Nie rozumiem zdania "W... kejtikejti