jakie ceny za leczenie kanałowe - odbudowę zęba? (10) Przeżyłam dzisiaj lekki szok... od niedawna chodzę do nowego dentysty i... Dagi kreon (2) czy ktoś stosuje?jestem ciekawa ile płacicie za te tabletki.i ile czasu... paulka Alergolog Barbara Raczkowska zamknęła gabinet...? (20) Doktor zamknęła gabinet. Telefon milczy pielęgniarka również nie odbiera... Mama
Xarelto 20mg odsprzedam (2) Witam posiadam do odsprzedania lek xarelto 20mg. Sprzedam nie pelne... JOAHY gdzie wyrwać zęba mądrości ? (4) cześć :) może wiecie gdzie można sie zgłosić aby wyrwać zęba mądrości na NFZ ? MAGDA Rezonans magnetyczny pół otwarty - gdzie w Trójmieście? (6) Witam czy w Trójmieście jest rezonans magnetyczny tak pół otwarty.Chodzi o to... ja Klub "kwadransowych grubasów", zajęcia odchudzające, zrzucanie zbędnych kilogramów? (6) Kto zna i może polecić w gdańsku jakiś klub kwadransowych grubasów albo coś... Agnieszka Usg jamy brzusznej- u kogo gdansk (2) Potrzebuje zrobic usg jamy brzusznej prywatnie. Mozecie mi polecic... a..nuka przepuklina kresy białej - gdzie laparoskopowo? (1) Witam, Dostałam skierowanie do szpitala na operację przepukliny kredy białej.... kinia83 irydolog (4) mam pyatnie czy ktos korzystal z usług dr aliony szukały chodzi mi kakretnie... zdziwiona Sprzedam d*phaston (1) Witam mam do sprzedania 4 opakowania d*phastonu. Justys_920@o2.pl Justyna Miła i tolerancyjna lekarka (5) Szukam jakiejś lekarki która jest tolerancyjna i ktorej mozna zaufac... ktos... xxx211 Dr Czuraj (10) Witam, czy toś wie gdzie przyjmuje ortopeda Dr Czuraj najlepiej na NFZ.... Klaudia wyniki TSH - prośba:) (6) Mam pytanko, do tych którzy znają się trochę bardziej na sprawach... agusp stomatolog/ortodonta Gdynia ul. Wojta Radtkiego 51 (1) Witam. Czy ktos z Państwa ma jakieś doświadczenia z tym gabinetem? Chodzi mi... kasia Stomatolog Wojciech Grabe Gdańsk Chełmno - opinie (16) Witam, czy ktoś korzystał z usług pana Grabe?? czy to dobry specjalista??... laura Tani optyk- polecicie?? (1) Poszukuje dość taniego optyka, który wyprostowałby moje okulary i wstawił do... Zaza polip dwunastnicy (3) hey, mam pytanko..czy ktoś z Was ma polipa na dwunastnicy ? A dokładniej... mała czarna 27 poszukiwany stomatolog Karczemki i okolice (7) Witam, szukam stomatologa - najlepiej w okolicy Karczemek. Przeprowadziłam... Zaskoczona1 Pierwsza wizyta u ginrkologa (14) Witam. Zna ktos dobrego ginekologa - ebdokrynologa w jednym. Na nfz... Kaja