chirurg stomatologiczny na NFZ. czy to możliwe??? ktoś może polecić takiego stomatologa? (4) cześć mam do wyrwania parę zębów, a w zasadzie to co z nich zostało czyli... józek dr Linkowska (1) Ktos zna? może wyrazić swoją opinię o niej? przyjmuje w clinica medica. xyv Czy por jest zdrowy? (2) Gotowany rownież? Luki
Guz piersi- co gdzie i jak? (2) Wyczułam u siebie na piersi guzka. Gdzie się udać żeby szybko zareagować a... Ewa czy ktoś leczył się u chirurga Marka Tadrzak? (4) Nie mogę znaleźć o nim żadnej opinii a ma przeprowadzić mi operację.... marta27 plastry EV*A kupię GDAŃSK! (1) pilnie odkupie plastry EV*A jak ktos ma do sprzedania opakowanie odbiór... onaa~566 Wieldent, wigodent kto chodzi -chodzil (1) Witam czy ktoś chodzi bądź chodził do wieldentu na orunie Górna badz w Gdyni... Anna odszkodowanie po wypadku (9) witam serdecznie. czy ktoś korzystał z usług firmy odszkodowawczej? jeśli tak... aga2170 Sprzedam d*phaston (1) Sprzedam 4 opakowania d*phastonu Justys_920@o2.pl Justyna Ginekolog po CP (2) Czy ktoś może mi polecić dobrego ginekologa, takiego,ktory przygotuje mnie do... Syl gdzie bez recepty kupię plastry antykonc. ? w Gdańsku? (2) jak w temacie gdzie bez recepty kupię plastry antykonc. ? ll ginekolog tylko po receptę (1) Witam czy kojarzycie jakiegos ginekologa (prywatnego) ktory od razu wystawia... sd tycie po pigułce (2) Czy przy używaniu pigułek antykoncepcyjnych też tyjecie? Ja po roku używania... aaa padaczka (4) Witam, jestem chora na epilepsję od 6 lat, a efektów w moim leczeniu niestety... Mikkaa fotokoagulacja (1) Kobitki czy ktoś może ma namiary gdzie w Trójmieście można zrobić... mok Psychoterapeuta, psycholog - Gdańsk. Pani Marzena Paludan-Orężak - proszę o opinie. (3) Czy jest ktokolwiek kto słyszał lub uczęszczał do Pani Marzeny... Świeżak. ginekolog (3) Mam dyskretne pytanie do Pań. Chcę pójść na kolejną wizytę do ginekologa,... ewelina Zespol rehinghausena (1) Witam nie worm cat dobrze ortograficznie napisalam ale idzie zrozumieć :).... Emik alergolog dziecięcy (5) Możecie polecić jakiegoś dobrego alergologa, młody ma chyba alergię... kosmaa specjalista rehabilitacji medycznej G.Wesołowski (1) Czy ktoś z Was był pacjentem w/w lekarza, proszę o opinię. Jestem po dość... Magda