Haszimoto czy ktoś na to choruje? (56) Pytanie jest retoryczne, bo jak wiadomo bardzo dużo osób na to choruje. Ale... Polcia zez u niemowlaka leczenie, lekarz- jakiego polecacie? (5) Witam, mam pytanie dotyczące zeza u niemowlaka. Córka ma 5 miesięcy i zezuje... alicja.korus zaburzenia odżywiania - szukam dobry psychologa Rumia/Gdynia (7) Poszukuję dobrego psychologa od zaburzeń odżywiania dla mojej 15 letniej... mama
Chce zgubić 20 kg (10) Witam chce zgubić 20 kg i nie mogę prosze o porady Mm Gdzie cyfrowe zdjęcie RTG Gdynia (1) Gdzie moge zrobic cyfrowe zdjecie rtg na płycie stopy na stojąca? Prawo dobry dermatolog dla dwulatka (1) czy może ktoś polecić dobre dermatologa który przyjmuje dzieci ale żeby był z... Monika ginekolog Ewa Mężyk - opinie (23) Witajcie! Przeszukiwałam forum z opiniami na temat dr Ewy Mężyk, ale opinii... Puchatkowa Dermatolog NFZ Gdynia (2) Hej, czy zna ktoś dermatologa na NFZ do którego w miarę szybko można się... Zmartwiona Badanie przyczyn powiększonych migdałków oraz węzłów chłonnych (2) Witam, mam pytanie czy znacie jakiegoś specjalistę, który jest w stanie... Kuba Psychoterapia w Pruszczu (4) czy ktoś korzystał z terapii psychologicznej/psychiatrycznej w: Niepubliczny... Konwalia Tania apteka ? (4) Hej, macie jakieś doświadczenia z tanią apteką? Słyszałem o Gemini, ale może... Bartosz300 Dobry ginekolog na nfz- Jabloniowa lub okolice? (1) Witam Czy ktos orientuje sie czy gdzies na Jasieniu lub okolicach przyjmuje... Kunia dermatolog (1) Witam, czy ktoś z was może polecić mi dobrego dermatologa ale takiego do... Monika Dermatolog nfz Gdynia (1) Hej, czy zna ktoś dermatologa na NFZ do którego w miarę szybko można się... Zmartwiona stomatolog w ciąży na NFZ (3) Witam kobietki, polećcie proszę dobrego stomatologa na NFZ, do którego... lola Zastrzyk z kwasu hialuronowego w kolano (10) Witam czy może ktoś dać namiary gdzie w trójmieście można zrobić nie drogo... sportowiec ginekolog Monika Wysokińska (3) Cześć, czy ktoś z Was zna tę pnią i moze się podzielić opinią? Natalia Plaster znieczulenie skóry przed wkłuciem - warto? (11) czy ktoś stosował u dziecka przed pobraniem krwi czy warto??czy raczej strata... goralka dr. Janina Ratnicka - Klimaszewska (1) Witam serdecznie Proszę o informacje o tej Pani doktor. Chodzi mi o cenę... Przeginka Wypalenie zawodowe - terapia (2) Gdzie polecacie? zależy mi na czasie, bo nie daję już rady. Najchętniej Gdańsk ytui