Ginekolog - ZASPA (13) Witam! Poszukuję dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży, ale też takiego,... Mart Pietrzak stukan lux med (6) Witam Czy ww pani doktor daje zwolnienia w ciąży bez problemu? Jest to ok... Lol Peknieta blona bebenkowa a inhalacje (1) Dziewczyny, zapomnialam zapytac czy laryngologa czy przy peknietej blonie u... Ona
Okulista NFZ (6) Szukam dobrego okulisty na NFZ. Do tej pory chodziłam do przychodni na... Klaudia dietetyk Gdynia lub Sopot (16) Witam, czy ktoś z was zna może jakiegoś dobrego dietetyka? chodzi mi... MasterA Mincewicz narloch zwolnienie lux med (3) Witam, Idę na 1 wizytę w ciąży. Czy dostanę zwolnienie jeżeli będzie z... Aga Mincewicz narloch zwolnienie (2) Czy pani doktor bez problemu daje pierwsze zwolnienie na początek ciąży? Aga Okulista na Wejchera - pytanie o rejestrację (15) Od ponad tygodnia próbuję dodzwonić się do Wojewódzkiej Poradnia Leczenia... ~A_ga biznes i suplementy (1) Witam, kieruje prośbę do osób, które mają doświadczenie w MLM, a również... kasia-bj Ginekolog - Zaspa (1) Witam! Poszukuję dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży, ale też takiego,... Mart poszukuje ginekologa z NFZ (1) Dziewczyny czy możecie polecić sprawdzonego ginekologa w ramach NFZ user_137692970491 Psychoterapia grupowa na nfz (2) Gdzie mogę szukać?Chodzi mi o zaburzenia nerwicowe? Miuccia Dietetyk Gdańsk (11) Cześć, czy może ktoś polecić dobrego dietetyka najlepiej w Gdańsku i na NFZ ? :) Ania miesniak (3) Witam, chcialabym sie doradzic, gdzie najlepiej usunac miesniaka... Ala poszukuję neurochirurga na nfz (3) poszukuję dobrego neurochirurga który przyjmuję na nfz i w miarę szybkie... kasia Gastrokopia nfz przychodnia otominska (1) Miał tam robione lub gdzie polecacie na NFZ na terenie Gdańska Justek Psychoterapia (2) Witam serdecznie, czy ktoś mógłby się podzielić opinią na temat Pomorskiego... soniak dr Krystosiak ginekolog-endokrynolog (3) Czy ktos chodzi do tej dr? jest ginekologiem i endokrynologiem. przyjmuje we... Bibi Ginekolog NFZ najszybciej jak sie da? (5) Witam! Bardzo proszę o pomoc, potrzebuje dostać się do ginekologa jeszcze w... Magda Rezonans magnetyczny prywatnie (5) Witam, Zwracam się z pytaniem gdzie najlepiej zrobić w 3mieście rezonans... potrzebuje mri