Dobry ginekolog - szukam (3) Dziewczyny, poszukuję dobrego ginekologa w Gdańsku, który dobiera anty na... Milka Gdzie w Gdansku najlepiej rodzic? (5) Kopernika czy Zaspa, jakie macie opinie? Ewa EEG PRYWATNIE (2) Witam, czy moze orientuje sie ktos z Panstwa gdzie najlepiej wykonac EEG... izaizaia
Krem z jadem żmii (1) Który polecacie?? Ba Dentysta okolie Oruni Górnej (3) Proszę prolećcie dobrego dentyste w okolicach Oruni Górnej do zrobienienia... Jusia USG PIERSI TRÓJMIASTO (1) Gdzie najlepiej wykonać to badanie prywatnie? Jakie są ceny? Chodzi mi o... Anna Przychodnia i internista (7) Witam serdecznie, czy ktoś jest w stanie polecić dobra przychodnie i lekarza... Nowa Pilnie poszukuje ginekologa do prowadzenia ciazy z trombofila (4) Witam jak w temacie poszukuje dobrego ginekologa. Obecnie jestem po 3... paula866 Rezonans Magnetyczny w 3-miescie na NFZ (14) Gdzie w 3-mieście mogę zrobić najszybciej rezonans magnetyczny?? Danka dentus Plus Gdańsk zaspa (3) Czy ktoś chodził tam do dentysty? Kogos polecacie, kogoś odradzacie? jjj Najlepszy z najlepszych (1) Dziekuje panu doktorowi...uratowal mi zycie...jestem po zaklipsowaniu... Zdjęcie panoramiczne zęba (1) Witam, gdzie najlepiej zrobić zdjęcie panoramiczne w Gdańsku/Kowalach i jaki... Jola Dobry kardiolog (2) Witam, szukam dobrego kardiologa, który przyjmuje na NFZ. Ktoś coś wie? Będę... Dorota Medycyna Pracy - GDZIE ? (2) Witam, poszukuję poradni medycyny pracy - gdzie pilnie dostanę zaświadczenie... K_ Dr Wąchalska (1) Witam, czy ktoś wie gdzie przyjmuje teraz Pani doktor Agata Wąchalska?... Wposzukiwaniu tomograf komputerowy (4) Witajcie, Gdzie w Gdyni wykonać tomograf komputerowy z kontrastem na NFZ?... OLEK dr Monika Stołyhwo-Gofron (6) poszukuje namiarów na dr dr Monika Stołyhwo-Gofron Nie mogę odszukać gdzie... AgusiaB Gdzie w Trójmieście można zrobić badanie żywej kropli krwi pod mikroskopem? (20) Cześć! Czy ktoś może mi napisać gdzie w Trójmieście - najlepiej w Gdańsku,... sue Krople do oczu (3) Hej Mam mała wątpliwość niesetty nie uda mi sie dzisiaj dostac do lekarza ...... Czytelnik Ortodonta-aparat stały (1) Poleca ktos dobrego ortodonte który zrobi aparat stały i pieknie wyprostuje...