balkonik, laska - wypożyczenie na 1 dzien (5) Czy miałby ktoś z Państwa balkonik lub laskę do wypożyczenia na 1 dzień-... Monika ortodonta dr Tomasz Czajkowski - proszę o opinie (3) Proszę o opinie:) me lutetina (1) mam do odstapienia dwa pudelka Luteiny 50 z dlugim terminem ala
Stomatolog pruszcz (2) Orientuje sie ktos ile moze kosztowac szacunkowo usuniecie gornej 5tki dolnej... ??? dobry logopeda dla osoby dorosłej - Gdańsk (2) chodzi o problemy z układaniem języka wpływające na wadę zgryzu. polecicie... essi.d.88@gmail.com dr Katarzyna Rutkowska usuwanie 8 na NFZ (5) Witam, chciałam zapytać czy któraś z Was miała u tej Pani usuwane ósemki, jak... asia Psycholog psychoterapeuta Gdynia- prywatnie (5) Witam. Poszukuję sprawdzonego psychologa z uprawnieniami do prowadzenia... Lilianka Absurdalne ceny lodow w Trojmiescie szczegolnie w Sopocie ! (4) W ostatnich dniach zauwazylem, ze lody sprzedawane w 3miescie we wszelkiej... naciagacz, corka dewelopera haha Zespół antyfosfolipidowy - gdzie (1) Witam, potrzebuje namiarów na jakąś klinikę bądź laboratorium gdzie robią... paulina Ania z Gdyni pokonała cukrzycę. (2) Po ponad 20 latach 4 dawek insuliny dziennie Ania z Gdyni pokonała cukrzycę.... goro193 Polskie mango afrykańskie - proszę o opinie. (2) https://www.doz.pl/apteka/p79322-Mango_Afrykanskie_kapsulki_60_szt ktos... Asia Jaka opieka medyczna dla firm? (8) Szukam jakiejs niezłej firmy, która oferuje ubezpieczenia medyczne dla... Mark Najlepszy syrop na mokry kaszel z bardzo gęstą - który? (6) Proszę o sugestie. Chodzi o syrop dla dorosłego. Nie przeszkadza kaszel tak... marta Dermatolog od trądziku dorosłych (3) Witam, poszukuję dermatologa, który ma pojęcie o trądziku dorosłych... Klaudia internista (1) Przeprowadziłam się do Gdyni i muszę poszukać sobie nowego internistę. Pod... Da oddział ginekologii endokrynologicznej (2) Witam, chciałam zapytać o oddział ginekologii endokrynologicznej na... paulina internista kogo polecacie ? (2) hej mam pytanie kogo możecie polecić ? jakiego najlepszego internistę?;) gda79 ortezy-stabilizator kolanowy (3) Witam, gdzie kupię ortezy-stabilizator kolanowy dobrej jakości i w dobrej... mm Remed lectus walowa i goscinna (1) Witam mam skierowanie do laboratorium przychodni od lekarza z walowej. A mam... Elli Suplementacja witamin przy hashimoto??? (7) Proszę o rady. Oprócz euthyroxu 100 nie przyjmuje nic, żadnych witamin,... zmęczona hashimotka