gdzie wyrwać zęba mądrości ? (4) cześć :) może wiecie gdzie można sie zgłosić aby wyrwać zęba mądrości na NFZ ? MAGDA Rezonans magnetyczny pół otwarty - gdzie w Trójmieście? (6) Witam czy w Trójmieście jest rezonans magnetyczny tak pół otwarty.Chodzi o to... ja Klub "kwadransowych grubasów", zajęcia odchudzające, zrzucanie zbędnych kilogramów? (6) Kto zna i może polecić w gdańsku jakiś klub kwadransowych grubasów albo coś... Agnieszka
Usg jamy brzusznej- u kogo gdansk (2) Potrzebuje zrobic usg jamy brzusznej prywatnie. Mozecie mi polecic... a..nuka przepuklina kresy białej - gdzie laparoskopowo? (1) Witam, Dostałam skierowanie do szpitala na operację przepukliny kredy białej.... kinia83 irydolog (4) mam pyatnie czy ktos korzystal z usług dr aliony szukały chodzi mi kakretnie... zdziwiona Sprzedam d*phaston (1) Witam mam do sprzedania 4 opakowania d*phastonu. Justys_920@o2.pl Justyna Miła i tolerancyjna lekarka (5) Szukam jakiejś lekarki która jest tolerancyjna i ktorej mozna zaufac... ktos... xxx211 Dr Czuraj (10) Witam, czy toś wie gdzie przyjmuje ortopeda Dr Czuraj najlepiej na NFZ.... Klaudia wyniki TSH - prośba:) (6) Mam pytanko, do tych którzy znają się trochę bardziej na sprawach... agusp stomatolog/ortodonta Gdynia ul. Wojta Radtkiego 51 (1) Witam. Czy ktos z Państwa ma jakieś doświadczenia z tym gabinetem? Chodzi mi... kasia Stomatolog Wojciech Grabe Gdańsk Chełmno - opinie (16) Witam, czy ktoś korzystał z usług pana Grabe?? czy to dobry specjalista??... laura Tani optyk- polecicie?? (1) Poszukuje dość taniego optyka, który wyprostowałby moje okulary i wstawił do... Zaza polip dwunastnicy (3) hey, mam pytanko..czy ktoś z Was ma polipa na dwunastnicy ? A dokładniej... mała czarna 27 poszukiwany stomatolog Karczemki i okolice (7) Witam, szukam stomatologa - najlepiej w okolicy Karczemek. Przeprowadziłam... Zaskoczona1 Pierwsza wizyta u ginrkologa (14) Witam. Zna ktos dobrego ginekologa - ebdokrynologa w jednym. Na nfz... Kaja Grzybica (3) Witam serdecznie forumowiczów. Od dłuższego czasu borykam się z nawracającymi... Timi Poród Zaspa - co zabrać? (27) Cześć. Wiem, że są podobne wątki, ale zależy mi na najświeższych... Kasia wzrost masy ciała (3) w związku z przyjmowanymi lekami przytyłam. Wzrost 168cm waga wyjściowa 56kg,... M. balkonik, laska - wypożyczenie na 1 dzien (5) Czy miałby ktoś z Państwa balkonik lub laskę do wypożyczenia na 1 dzień-... Monika