gdzie w Trójmieście zrobić waginoplastyka i laserowe zwężenie pochwy? (2) Macie może jakieś doświadczenia? I ile czasu musi minąć od porodu żeby to... rozluźniona Swedzi mnie po zszyciu usuniecia znamiona (6) Witam we wtorek miałam usuwane znamiona laserowo. Lekarz mi zszyl i kazał w... aaasa Gdzie na usg bioderek? (11) Witam Was ! Mam takie pytanie. Gdzie w Gdańsku mozna wykonać prywatnie... sonia44
Czy ktos mial usuwanego wlokniaka ? (1) ).Jeśli tak ( ja mam zespół recliknghausena )proszę by napisać bo mam pewne... emi mercilon (1) Hej, kończą mi się tabletki, a wizytę mam dopiero za 3tyg(lekarka na urlopie)... Marzycielka89 polecam porodówkę na Zaspie!!! (5) Chcę wszystkim polecić Szpital na Zaspie w Gdańsku, gdzie 8 lutego 2016... oc Ginekolog Katarzyna Zielińska (Usg ciąży) (4) Drogie Panie, czy któraś z Pań korzystała z wizyt u Pani doktor Zielińskiej?... Prośba Migreny (18) Jak sobie radzicie z migrenami? Co pomaga najlepiej? Zaczęła się jesień i...... Gabrysia Przepuklina - Dąbrowa Chirurgia jednego dnia - pytanie! (6) Witam, czy ktoś z Was ma doświadczenie z tą placówką w zakresie operacji?... anqaac tanie dobieranie soczewek (2) jak w temacie - gdzie w miarę przystępnej cenie będę miała dobranie... sabina swiadczenie opiekuncze (1) Witam Was. Mam kilka pytan odnośnie tego świadczenia i moze ktos mi cos... user_137694192559 chirurg onkolog - polećcie kogoś (2) Proszę, żebyście poleciły mi dobrego sprawdzonego chirurga onkologa. Mam dwie... dabola Tricholog - gdzie w Gdańsku? (9) Czy ktoś wie, gdzie w Trojmieście jest jakiś dobry tricholog? Mam masakryczne... anna294e stomatolog Dominika Pancechowska (1) Wiecie może czy dr. D. Pancechowska przyjmuje lub będzie przyjmowała jeszcze... Anna Gdzie iść na operacje stopy? (4) Witam, może ktoś mi podpowie gdzie/do jakiego szpitala najlepiej zgłosić się... Klaudia Lekarz od trudno gojących się ran (6) Dzień dobry, Pytanie tak jak w tytule, lekarz może być prywatnie. Czy ktoś... Klaudia Dwie smecty naraz? (1) Czy przy ostrej biegunce moge rozrobic dwie saszetki naraz,na ulotce jest... Zuza Neurolog dr.DZIĘGIEL -czy ktoś z Was u niego się leczył? (2) Mam umówioną do niego wizytę.POleciła mi tego specjalistę koleżanka -podobno... Zosia Dobry pulmonolog (4) Możecie polecić mi dobrą poradnię pulmonologiczną / lekarza? Może być... dabola zwichniecie kostki (1) Witam ile czasu musi minąc po zwichnieciu kostki by wrocic do jazdy na... jagodda