In vitro - badania genetyczne PGD (2) Cześć! Czy jest na forum ktoś, kto korzystał z badań PGD przy in vitro? Gdzie... chochlik dietetyk Gdańsk Osowa (1) Zapraszamy na wizytę w gabinecie dietetycznym: Kalorymetria Ltd Pracownia i... Sabina Doktor Krasicki Zakręt do Oksywia 3, 81-244 Gdynia (1) Witam jakiego polecacie stomatologa w klinice krasicki ona
Dobry psychiatra (7) Poszukuję dobrego psychiatrę , najlepiej w Gdańsku ,w ramach NFZ (niestety... zdesperowana Dietetyk dzięcięcy (1) Mamusie może któraś z Was wie o dietetyku dziecięcym na terenie Gdyni -... Gosia Qlaira- gdzie najtaniej? (1) Gdzie najtaniej można dostać Qlairę? Na doz jest za 48.49 i szukam gdzieś taniej Qlaira Lampa Bioptron (2) Chciałabym zapytac o wasze opinie o lampie Bioptron, zastanawiałam się nad... ania Levosert wkładka spiralna, gdzie można tanio kupić? (8) LEVOSERT wkładka spiralna, gdzie można w Gdańsku tanio kupić ? Z góry... Pl Dobry hematolog i alergolog (9) Gdzie na nfz najszybciej dostanę się do dobrego alergologia na nfz ? I... ela Gdzie dobry dentysta w Gdyni? (1) Witam czy ktoś mi poleci dobrego dentyste w Gdyni user_137693191999 Laguna estetica - pytania (1) Mam pytanie, czy ktoś już korzystał z tej kliniki? Szukam pomocy... Justyna Ginekolog na NFZ z dnia na dzień - czy to możliwe? (4) Jesli tak to gdzie? Kinia Gdzie wyrzucić w Gdańsku strzykawki po Clexane? (4) Hej. Może wiecie gdzie wyrzucać strzykawki po clexane. Próbowałam znaleźć... matylda1 Korekta przegrody nosa - update (7) Witam, Gdzie najlepiej zrobic zabieg ''prostowania'' krzywej przegrody nosa?... Jarek Leczenie kanałowe i na NFZ (2) Witam, Mam pytanie czy ktoś z Was miał leczono kanałowo zęby szóstki,... leczenie endokrynolog K. Mizan- Gross- ile za wizytę zł? (5) Ile kosztuje wizyta u pani K. Mizan - Gross?(mam już badanie krwi zrobione) zagubiona Badanie na toksoplazmozę - gdzie w Gdyni? (7) Czy ktoś wie gdzie można zrobić badanie na toksoplazmozę? A w szczególności... DS Echo serca u dziecka (3) Gdzie mogę zrobić echo serca u dziecka 5l? Chodzi mi typowo o kardiologa... dabola Dobry ginekolog na nfz z b. szybkim terminem pilne (1) Witam Gdzie moge b. szybko dostac sie do dobrego giinekologa na nfz? Prosze... Bede wdzieczna Kolonoskopia w MSWiA (3) Czy ktoś ostatnio robił u nich na oddziale? Dobrzy specjaliści? Wiem, że... ola