Ginekolog - szukam (5) Szukam dobrego ginekologa w Gdyni . Emi Logopeda Gdynia - szukam (3) poszukuję prywatnego logopedy z Gdyni najlepiej z centrum,zna ktoś jakiegoś... aga Łakomska Barbara pediatra - prosze o opinie ??? (4) Witam serdecznie, Jestem w Gdyni "nowa" z Coreczka i szukamy... MamaNisi
Polecicie sprawdzonego masażytę? (12) bolą mnie już tak plecy, głownie kark, że zdecydowałam się-masażysta na... muszyca Hematolog Gdynia - szukam (1) Poszukuję hematologa w Gdyni. Interesuje mnie wizyta prywatna i w miarę... Edyta Sprzedam SAB SIMPLEX (9) Mam do sprzedania kilka buteleczek kropli. Cena 25zł evilek Gdzie szybko zabieg zaćmy (1) Szukam miejsca gdzie mozna zrobic szybko operacje zacmy marek Dermatolog - szybkie terminy (4) Witam szukam bardzo dobrego dermatologacna nfz w Gdańsku. Mam pokrzywke... emi Samopoczucie po zabiegu neurochirurgicznym - ankieta (1) Proszę o pomoc i wypełnienie ankiety przez osoby będące po zabiegu... pieseu Endokrynolog - kogo polecacie? (10) Dobry lekarz najlepiej w Gdańsku z niedługim czasie oczekiwania. ana Kampania Społeczna "Uprzedź złamanie" - bezpłatne badanie gęstości kości (1) Bezpłatne badanie gęstości kości (densytometria kręgosłupa lędźwiowego i... Centrum Medyczne św. Łukasza Dermatolog NFZ - Gdańsk (17) Czy ma ktoś namiary na przychodnię/dermatologa na nfz? Znane mi miejsca,... asiunia_ Psycholog i psychiatra w Rumii? (1) Możecie kogoś polecić (albo odradzić)? k. Dentysta. Pilne! (6) Witam, czy jest ktoś wstanie polecić mi jakiegoś dentystę który leczy dobrze... Dawid Naczyniak (9) Dziewczyny czy któraś z Waszych pociech ma naczyniaczka? Mója córka ma 7 tyg... Dorota Lekarz pediatra - wizyty domowe. Gdzie w okolicy? (1) Witam Czy możecie polecić jakiegoś lekarza pediatrę który realizuje... Mama Męski problem - help (2) Gdzie do urologa w Trójmieście polecacie nfz/ prywatny? Czy Ktoś orientuje... jim164 Tani optyk - gdzie? (5) Szukam namiarów na taniego optyka. Musze synowi wymienić szkła + oprawki ( ze... Mart5a Urolog (1) Gdzie do urologa w Trójmieście polecacie nfz/ prywatny? Czy Ktoś orientuje... jim164 Brak ubezpieczenia - prywatna przychodnia/klinika (2) Witam, w kwietniu przyjeżdżam z Irlandii do Polski na miesiąc. Nie jestem... Picker