Integracyjne leczenie raka cz.3 bezpłatny wykład w Gdańsku (1) Zapraszamy na kolejną konferencję dotyczącą integracyjnego leczenia raka,... Centrum Medyczne św. Łukasza GyneFix - pytanie. (1) Czy ktoś zakładał ta wkładkę w Gdańsku? Ewentualnie w Gdyni? Gaga dr staszewska-psychiatra (2) poszukuje info o dr staszewskiej z gdyni (psychiatra) zainteresowany
Endokrynolog - Gdynia. Którego polecacie? (9) Czy możecie polecić dobrego endokrynologa z Gdyni? Asia. Usuwanie zęba pod narkozą - pytania. (10) Witam, Nie wiem czy taki wątek juz był, niestety nie udało mi się znaleźć.... wróżka zębuszka Która przychodnia w Redzie leczy nerwice? (4) Pytanie jak w temacie :) i czy macie jakieś opinie ? kika11 Psychiatra Gdańsk - szukam (3) Proszę polećcie dobrego psychiatrę z Gdańska (prywatnie). Mam problem z... malaga Dermatolog Gdańsk/Gdynia - szukam (3) Potrzebny bardzo dobry dermatolog: Gdynia-Gdańsk. DO Dentysta na NFZ w Gdańsku - polecicie któregoś? (2) Czy ktoś poleci mi dobrego, miłego dentystę na NFZ w Gdańsku? Bardzo proszę o... stellastella Przychodnia z Holterem EKG - gdzie? (1) szukam przychodni z dobrej klasy Holterem EKG, najlepiej podobnego typu:... Nemeczek Dobry ginekolog na NFZ Gdynia (6) Witajcie, wiem, że już takie tematy były, ale najwcześniej sprzed 2 lat, a... DS Tricholog w Trójmieście - szukam (1) Czy ktoś wie, gdzie w Trojmieście jest jakiś dobry tricholog? Mam masakryczne... monika Czy to już sezon grypowy w trójmieście? (10) Chorowaliscie już na grypę w tym sezonie? Jak małe dzieci radzą sobie z... Basiaa Dr Hubert Wichowicz Psychiatra - proszę o opinie. (1) Witam, Czy ktos moze sie wypowiedziec na temat Pana Doktora? Pacjent Rehabilitacja w Przychodni Biwakowa, Osowa - warto? (3) Czy ktos korzystal z tej przychodni z poradni rehabilitacyjnej? Mam... Bibi Dobry laryngolog dla dorosłych? (3) Witam, bardzo proszę o polecenie dobrego laryngolog dla dorosłych,... Bobomama Papierki Lakmusowe - gdzie kupię? (3) czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie zakupie w Gdyni papierki lakmusowe PH ?? Panama Niemkiewicz ortodontka - proszę o opinie. (2) Czy ktoś zna chodził ? Bo ja mam wizytę konsultacyjna po innej ortodentce... ewel Zniesienie fizjologiczne lordozy kręgosłupa szyjnego.. L4? (11) hej byłem na RTG opis.. zniesienie fizjologiczne lordozy kręgosłupa... dominik Dobry dermatolog dziecięcy - gdzie w Gdyni? (2) Polecacie kogoś? Szukam lekarza który potrafi dobrze diagnozować a nie... Agusia