Orbitrek - jest sens? (1) Witajcie, Planujemy z mężem w niedalekim czasie pierwszą ciążę. Chciałabym... Me Testy alergiczne na NFZ (6) gdzie dostane na nfz testy i bezpłatnie na terenie gdańska justynak Oddawanie krwi (3) gdzie w trójmieście można oddawać krew? czy trzeba się tam jakoś zapisywać ?... MMM
Badania prenatalne w Gdyni - gdzie i za ile? (13) Witam, gdzie najlepiej jeszcze wykonać badanie prenatalne ok 12 tygodnia... mamapodbijatrojmiasto Gdzie najszybciej dostanę wyniki cytologii??? (4) Czy ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie w Trójmieście najszybciej dostanę wynik... Ania33 Dobry ortopeda dziecięcy - który? (5) poszukuje dobrego ortopedy dzieciecego dla malucha (1,5 roku), koszt bez... klara Ginekolog (1) Hej ;) poszukuje dobrego ginekologa najlepiej na NFZ z dosc krotkim czasem... Magda Psychiatra - zaburzenia odżywiania, osobowości. (5) Szukam psychiatry, który zna się na leczeniu zaburzeń osobowości (konkretnie... szukam_lekarza Dobry rehabilitant dla dziecka (7) Witam, czy ktoś ma namiary na dobrego rehabilitanta dla 6 letniego dziecka?... zizu Laryngolog na NFZ z Gdańska? (5) Witam poszukuję dobrego laryngologa na NFZ z Gdańska tatajuli Polećcie proktologa z okolic Gdyni.. (7) Proszę o namiary na godnego polecenia proktologa. Chciałabym się przebadać,... boberek 31 Ponowne leczenie kanałowe (4) gdzie w gdyni znajde dobry gabinet z duzym doswiadczeniem w ponownym leczeniu... z bolacym zebem Ciągłość L4 ZUS - pytanie. (3) Witam😊 i proszę o opinię.Do dnia 30.11.15 byłam na wypowiedzeniu (... Dominika Psycholog - psychiatra jako onkolog? (9) Poszukuję pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej stricte pod kątem... Jadwiga Klinika badania słuchu - jak trafić? (2) jw. bolo Kolposkopia Invicta - proszę o opinie. (4) Cześć, czy któraś z Was miała robioną kolposkopię w Invicie? Jak oceniacie,... NataliaS Badania prenatalne ul. Sojowa Gdynia - proszę o opinie. (4) Hej. Zarejestrowałam się na badania prenatalne do przychodni przy ul. Sojowej... matylda1 Depresja nerwicowa - Gdynia - gdzie szukać pomocy? (10) Witam Poszukuję pomocy z depresją nerwicową, czy jest ktoś może na forum kto... 19ola Rozdrapany pieprzyk (1) Witam mój pieprzyk należy do okraglego wypuklego guziczka...przy kąpieli i... emka1821 Psychiatra, prywatny? NFZ? Nerwica, depresja.. Pomocy :-( (2) Czy ktoś się orjentuje gdzie w gdańsku jest jakiś dobry psychiatra i ile... adam