Obrzezanie - gdzie możliwe i ile kosztuje? (7) Witam! Gdzie w Gdańsku bądź okolicach mogę poddać się zabiegowi obrzezania?... larry Gdzie prywatnie na skleroterapię w Gdańsku? (10) Witam.Zamierzam podjąć się temu zabiegowi. Miałam już dopplera żył i... terasa45 nnt. gdzie wyrwać ósemki? (68) j.w. jestem przeczulona na punkcie bólu... tak więc poszukuję... :)))
Dentysta, krótkie terminy NFZ lub prywatnie - gdzie w Gdyni? (1) Witam, czy moglby ktos polecic dentyste w gdyni na nfz (o ile krotkie temminy... e. Gdzie w Gdańsku bezpłatne badanie na... (4) Witam, jestem w ciąży i muszę wykonać badanie na HIV i gdzie takie badanie... zakochana Operacja tarczycy - gdzie w Trójmieście? (10) Ktory szpital w trojmiescie polecacie?Prosze o opinie. iwona Ginekolog w Gdyni poszukiwany (4) Witam, Szukam faktycznego specjalisty w ginekologii. Póki co nie chcę... Misia Super delikatny stomatolog w Gdyni poszukiwany. (1) Witam, poszukuje dobrego i super delikatnego stomatologa. Mam same złe... Pop Ginekolog - Gdańsk (13) Witam, Przeprowadziłam się z mężem do Gdańska i poszukuję naprawdę... Ann Nużeńce (4) Witam Bardzo proszę o pomoc. Pilnie potrzebuję porady ( wizytę u dermatologa... elyy Jak oceniaci klinikę OrchiDental? (2) Witam, czy ktoś się leczy ortodontycznie w klinice OrchiDental w Gdańsku... Kaja Pierwsza wizyta u gina (11) Witam dziewczyny mam ponad 25 lat i nie byłam nigdy u gina bo strasznie sie... iksinskowa AKAMEDIK - scanmed multimedis na Curie Skłodowskiej 5, ktoś korzystał? Proszę o opinie. (17) Czy to dobra przychodnia dla studentów? Ostatnio na Polibudzie i... Maja Dyżur okulistyczny w Gdańsku (13) Czy któraś z Was sie orientuje gdzie jest obecnie tai dużur? kiedyś był w... fiolka Odchudzanie, utrata wagi, poszukuję zajęć na których można zrzucić zbędne kilogramy, proszę o pomoc! (7) Poszukuję zajęć na których można zrzucić zbędne kilogramy. Czy ktoś zna... monia Dyżur okulistyczny w szpitalu studenckim - od której? (4) Czy ktoś się orientuje OD której godziny przyjmuje? Adelajla Dobra przychodnia POZ - gdzie w Gdyni? (1) Czy ktoś z Was mógłby polecić dobrą przychodnię z lekarzami POZ i dostępną... Kowalska Polećcie dobrego i fachowego dentystę z Gdyni (4) Potrzebuje dobrego dentysty najlepiej z prywatnego gabinetu, kogo byście... Forumka Pomocy, szukam prawdziwego specjalisty okulisty dziecięcego. (9) Witam, moj synek od kilku tygodni przeciera oczy, mruga i zaciska powieki.... Iria Gdzie wykonać badanie niedoczynności tarczycy? (11) Witam! Chciałabym wykonać badania na niedoczynnośc tarczycy , badanie krwi... xxmonss