Kardiolog Ryszard Klimek - proszę o opinie. (2) Zarejestrowałam się do kardiologa w Baltimedzie na Oruni Górnej ( Ryszard... al Gdzie na rehabilitację z dzieckiem w Gdyni się udać? (8) gdzie na rehabilitację z dzieckiem w gdyni się udać anna Novumdent Zadrożna - proszę o opinie (1) Proszę o opinie pani stomatolog Zadrożnej z novumdentu, koło dworca w Gdyni... Ja
Integracyjne leczenie raka część 2 bezpłatny wykład w Gdańsku (5) 21 listopada organizujemy kolejne spotkanie poświęcone integracyjnemu... Centrum Medyczne Św Łukasza Aparat ortodontyczny - gdzie? (1) Witam, planuje założyć stały aparat na górną szczękę. Co ewentualnie innego... Ma Dobry masaż w Gdańsku? (4) Czy zna ktoś naprawdę dobry salon masazu w Gdańsku? Może być też fizjoterapia. Obolały Dr Mizan-Gross Krystyna, pomocy. (5) Może,któraś z Pań wie,w jakie dni i godziny dyżuruje Pani dr przy... zapominalska Psychoterapeuta potrzebny (2) Witam potrzebuję namiary na dobrego psychoterapeutę ,nie chcę... ja,,,, Zdrowie seksualne - gdzie najlepsza klinika w Trójmieście? (2) gdzie najlepsza klinika zdrowia seksualnego w Trójmieście?! Dczn76 Wieldent Wielebski Andrzej - proszę o opinie. (1) Witam leczy lub leczył się ktoś,u tego stomatologa ?na,oruni górnej ola Hydrokolonoterapia - czy w Gdańsku jest to wykonywane??? (1) Witam, Chciałabym poddać się Hydrokolonoterapii - czy w Gdańsku jest... Róża Gdzie w Gdyni usg piersi? (2) Jak w temacie - proszę polećcie gdzie warto zrobić as Lekarz na szybko - gdzie? (3) Gdzie umówię wizytę u internisty tego samego dnia? I to w niedzielę... Chodzi... Lolek Dobry pediatra - okolice Oliwy, Wrzeszcza. (1) Dzień dobry, czy może ktoś mi podpowiedzieć dobrego pediatrę na NFZ w... marika Wojewódzki 2015 - pytania (31) Szukałam świeżych wieści o wojewódzkim, ale brak takowych. Ktoś rodził tam... Ola123 Prośba o namiar na nfztowskiego dentystę (15) cześć. Mam prośbę. Czy któraś z Was, mogłaby mi polecić jakiegoś stomatologa... lecząca zęby Gdzie zrobic badanie EMG dłoni (6) Witam, moze ktos wie gdzie robia badanie EMG (Elektromiografa) dłoni, odpada... KIKI Proszę, podpiszcie petycję... (6) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dorota-Shewe-apeluje-do-rzadu-ws-medyc... eee Gdańsk - okolice Zaspy, pilnie stomatolog. (2) Witam, poszukuję "na wczoraj" dobrego, niezbyt drogiego stomatologa który... Aga Echo serca - gdzie zrobię? (2) Gdzie można zrobić echo serca w miarę przystępnym terminie i ewent. który... basia