Badania genetyczne - jaki koszt? (1) ile kosztuje badanie genetyczne u doktora Dembnickiego? Doda Najlepszy masażysta - gdzie? (5) Witam, Poszukuje namiarów na naprawdę dobrego masażystę. Mężczyznę, nie... olcia_555 Gdzie na wyrwanie zęba w Gdyni? (1) proszę poleccie mi gabinet dentystyczny gdzie mogę bezpiecznie i bezbolesnie... ja
dr Dariusz Sokołowski Dąbrówka (25) szukam opinii na temat ww lekarza, to będzie moja pierwsza wizyta u onkologa... Magda Implanty - pytanie. (3) Witam czy przy implantach będę chodzić z,widoczna śruba przez tecpatw... ela Jakie tabletki uspokajające możecie polecić? (10) Ostatnio mam skolotane nerwy, problemy rodzinne, male dzieci. Przez to... sana Badanie włosów - gdzie? (3) Witam gdzie mogę odbyć badanie włosów. Mam bardzo zniszczone włosy gdzie mogę... Weronika Nietolerancja pokarmowa. (1) Witam. Najprawdopodobniej mam nietolerancję pokarmową. Czy ktoś mógłby mi... Ja Dr.Czech gdzie prywatny gabinet-onkolog (2) Jak w temacie.szukam gabinetu prywatnego Dr.Ireny Czech - onkolog. K.K Kontakt do pani dr Czuchy-Wołkowskiej (2) Dzień dobry, mam pytanie czy ktoś może wie czy pani psychiatra Monika... ania Okulista nagle (2) Gdzie szukać pomocy okulisty przy nagłym przypadku? Basia Szukam reumatologa (13) Szukam dobrego reumatologa może być i odpłatnie ale żeby leczył w ramach NFZ... anonim Repasacja rajstop/pończoch w Gdańsku (3) Czy jeszcze ktoś się tym zajmuje? Chciałabym skorzystać z takiej usługi a... Daria Dentysta - polećcie jakiegoś. (26) polećcie jakiegoś dobrego dentystę na nfz lub prywatnie w Baninie lub... kotka12 Poród na klinicznej - cukrzyca (21) Witam :) Wielkimi krokami zbliża się mój termin porodu. Niestety choruję... cukrzyczka Sprawdzony dermatolog dziecięcy (2) Proszę o namiary na dobrego dermatologa dziecięcego. Magda Szczepionka p/meningokokom i ospie wietrznej (1) Czy są jakieś mamy, które szczepiły dzieci przeciwko meningokokom?... Mama Cholerne hormony (13) Witam, Dziś robiłam sobie badanie na prolaktynę i progesteron- w związku z... Misia Integracyjne leczenie raka bezpłatny wykład w Gdańsku (3) Centrum Medyczne Świętego Łukasza zaprasza na wykład Integracyjne leczenie... Centrum Medyczne Św Łukasza Guz tarczycy (13) Czy ktoś z was miał może operowanego guza tarczycy? aga