Najtańszy lekarz medycyny pracy w Gdańsku (14) Witam. Muszę wyrobić sobie świadectwo zdrowia, czy jak kto woli, po prostu... Anka Wypożyczalnia kuli ortopedycznych - gdzie w Gdańsku? (2) Witam, czy ktoś wie gdzie w Gdańsku znajdę wypożyczalnię kul ortopedycznych? kulek Psychiatra, psycholog. (1) Szukam dobrego psychiatry i psychologa w Trójmieście, najlepiej w Gdańsku,... szukająca
Lekarz od kręgosłupa - ortopeda.. (3) Cześć, od jakiegoś roku zmagam sie z bólem kręgosłupa na odcinku ledzwiowym i... aga czy jest tu ktoś z Warszawy ? :-) (6) pytam, ponieważ niedługo czeka mnie poród w Warszawie. Mieszkam tu od... lullu Internista (1) Ktoś poleci jakiegoś dobrego internistę w Gdańsku?Mój obecny od 3 tygodni... ania Psycholog (3) Hej! Czy ktos moze ma jakies doswiadczenia i moze polecic psychologa z... szukampsychologa Endoproteza stawu biodrowego - gdzie szybko na NFZ Gdańsk? (1) Może ktoś wie gdzie można zrobić taką operację i nie czekać ponad rok na NFZ? Daria Tani ortodonta w Gdyni - gdzie? (1) Witam, poszkuje taniego ortodonty w gdyni. Tak aby na jeden łuk za aparat... smutna Czy są wśród Was forumowiczów osoby które, zmagają się z nerwicą lub depresją??? (9) Witam, Czy są wśród Was forumowiczów osoby które, zmagają się z nerwicą... ONA Neurochirurg Piotr Bełdziński - szukam namiarów. (3) Proszę o jakiś namiar prywatnie gdzie przyjmuje doktor... patrzałam w... Marta Antykoncepcja (14) Hej dziewczyny, wiem ze były podobne wątki ale chcialabym wiedziec jakie są... Gdynianka Szukam akupunktury (1) Poszukuje dobrej akupunktury w trójmiescie olek Jaki ciśnieniomierz? (3) mozecie polecić jakis sprawdzony cisnieniomierz? polinka Gdzie we Wrzeszczu medycyna pracy - dla firmy? (3) Witam, poszukuję medycyny pracy dla badan okresowych pracowników,... Monika Stomatolog Iwona Wojtas i pani Wiesława Sadowska-Socha - proszę o opinie. (1) Witam Wybieram sie nie dugo do stomatologa, prosze o opinie pani Iwony... Agnieszka Specjalista od problemów z kręgosłupem. (6) Poleca ktoś kogoś?jakiś dobry ortopeda albo ktoś kto ratuje kręgosłup i... mimi Poprosze o kontakt do paradni przeciwbólowej (4) Drodzy, czy ktoś może mi podpowiedzieć numer telefonu do paradni... Nadia Dermatolog w Szpitalu Kolejowym (7) Szukam sprawdzonego i godnego polecenia dermatologa w Szpitalu Kolejowym.... aga Ginekolog do prowadzenia ciąży - medicover (22) nie wiem czy taki watek jest czy nie ma , potrzebuje opinii czy ktoś prowadzi... agawera