Alergia - pytanie (1) potszebuje porady mam alergie od 30 lat i wciąż się z nią zmagam jestem... ela Kolonoskopia Swissmed (7) Mam do wykonania zabieg kolonoskopii w szpitalu Swissmed w Gdańsku.... Aagusias81 Szczoteczka philips sonicare stacjonarny sklep - gdzie? (4) W którym stacj sklepie kupię szczoteczkę soniczną philipsa? w Trójmieście :) amadzia5
Dermatolog estetyczny (4) Witam, od wrzesnia jak juz slonce nie bedzie tak prazyc chce sie wybrac do... kasiula Szukam dentysty bez asystenki stomatologicznej przy boku - w Gdańsku. (3) Wielu z was może się to bardzo wydawać dziwne ale szukam dentysty który nie... M. Jakie macie opinie o ginekologach z płyty? Do prowadzenia ciąży któryś? (2) W przychodni na płycie redlowskiej przyjmuje trzech ginów: Obierzyński... Totusia Dentysta dla dziecka - Rumia (1) Czy ktoś poleci dobrego dentystę dla dziecka w Rumi? gosia24 Namiary do dr Ewy Pilarskiej (2) Bardzo proszę o namiary do prywatnego gabinetu neurolog ewy pilarskiej proszę... sylwia01 Dr Katarzyna Leszczyńska, dr Maciej Boćkowski - gdzie przyjmują? (3) czy przyjmują w Gdyni ? Google twierdzą, że Leszczyńska w gabinecie na... winogrona7 Ginekolog - dr Skrabulska-Malec czy dr Banach? (3) Witam, zarejestrowałam się dzisiaj do dwóch ginekologów. Najpierw była to dr... olkaa Mammografia (2) czy robicie mammografie po 50? Niektórzy mówią,żeby nie robić mammo tylko... kasia Dermatolog poszukiwany (1) Witam :) poszukuję nie dobrego a doskonałego dermatologa specjalizującego... ciachozkremem Dr Boćkowski lub inny dobry specjalista? (2) Czy orientujecie się czy dr Boćkowski ma jeszcze swój prywatny gabinet... Rexa Skierowanie na laparoskopię!!! Gdzie pomocy. (5) Witam otrzymałam skierowanie na laparoskopie udalam sie do redłowa ( srednio... monisss Dr Chwastek opinie (1) Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was chodzi do dr Chwastek? Jak oceniacie tę... kaila Jaka przychodnia w centrum Gdańska? (5) Zamierzam zmienić przychodnię, mam już dość Eter Medu, do którego chodzę.... Ja Badanie lekarskie - prawo jazdy L-KA (2) Hej :) Jak wygląda takie badanie lekarskie na prawo jazdy? Czy robi się... Gosia Przychodnia Kaletnicza Gdańsk - proszę o opinie. (1) Czy ktoś z was tam chodzi? Jakie opinie? Ja Laparoskopia - jak się przygotować? (3) Dostałam skierowanie na laparoskopię na usunięcie torbieli. Rozważam szpital... ania Estetica w Gdyni, aparat ortodontyczny. Proszę o opinie. (2) Czy ktoś zakładał aparat stały (u dorosłego) u dr Olgi Czubak? Jakie opnie? Lusik