Poproszę o kontakt do poradni przeciwbólowej (5) Drodzy , czy ktoś może mi pomóc, potrzebuję kontakt do poradni przeciwbólowej... Mania szpital (2) Witam mam skierowanie na odział nefrologi dziecięcej do Akademi Medycznej w... Kinga Gdzie usuwanie przebarwień? (3) Witam! Gdzie mogę usunąć przebarwienia z twarzy, chodzi mi o laser, kogo... monia
Laryngolog i usg (4) mój syn (5 lat) ma powiększone węzły chłonne, mam skierowanie do laryngologa... mbdd1980 Lekarz specjalizujący się w chorobach szyjki macicy (3) Poszukuję dobrego lekarza specjalizującego się w chorobach szyjki i... Natalia Ginekolog do prowadzenia ciąży. (2) Witam. Czy ktos moze mi polecic lekarza do prowadzebia ciąży.? Może być... paula Gdzie usunąć polipy endometrium? (1) Czy ktoś może ostatnio przechodził taki zabieg i może polecić? Daria Logopeda - Gdynia (2) Poszukuję sprawdzonego, skutecznego logopedę dla dziecka 3-letniego, nie mam... kola Dr Twarogowska - Pulmonolog, proszę o opinie. (1) Prosze o opinie. chora Dr Marciniak - nr tel. (3) Witajcie, czy ma ktos moze aktualny nr telefonu do gin Marciniaka? W jakie... ania_85 Aparat ortodont. sylikonowy (3) mam już +30 lat :) ale od zawsze krzywe zęby, każdy dentysta poleca mi... zębucha Szukam psychologa Reda Rumia Gdynia (2) Witam mozecie kogos sprawdzonego polecic? to wazne prosze o pomoc a glupie... nieznane stworzonko gdzie w Gdańsku dobre (i w miarę tanie) leczenie kanałowe? (6) Polećcie coś proszę. basiula Ginekolog Jan Grążawski - proszę o opinie. (3) Witam, mam pytanie do Pań prowadzącycg ciążę u dr Grążawskiego w przychodni... Gosc Ginekolog - pilne (2) gdzie o tej porze znajde Ginekologa?? pilne zaniepokojona Gdzie przyjmuje dr Bałanda? (6) potrzebuję namiary.. czy pracuje jeszcze na Polankach? Meggi Kiedy w szpitalu wojewódzkim przyjmuje Dr Janczurewicz? (1) Czy ktoś wie którego dnia w poradni przyszpitalnej w szpitalu wojewódzkim... megiii Ortopeda dzięcięcy (6) Witajcie. Może ktoś poleci dobrego ortopedę dziecięcego - stopki wolaja... ania Poszukuję dermatologa w Gdyni na NFZ (2) Jak w tytule szukam dermatologa w Gdyni kogo polecacie? ;) Amelia Poszukiwany ginekolog od niepłodności (7) Witam! Poszukuję dobrego specjalisty od niepłodności, dobrze byłoby aby był... Aga