Stomatolog (2) Witam Poszukuje dobrego stomatologa na NFZ Lub prywatnie Bez asystentki.... Agnieszka Laserowe podcięcie wędzidełka wargi górnej - szukam chirurga. (1) Szukam chirurga stom, ktory wykonuje ten zabieg w Gdansku. Czy ktoś może... Milka Hematolog dziecięcy - gdzie? (2) Czy możecie polecić mi hematologa na fundusz najlepiej na terenie Gdyni? Z... Dagi
Masażysta dla ciężarnych (3) Witam, Poszukuje dobrego, sprawdzonego masazysty specjalizującego się w... abc Do czego prowadzi ciągłe spożywanie dużej ilości soli, cukru i mąki??? (2) Witam, Czy jest na forum dietetyk,który może jasno wyrazić swoje zdanie na... MARTA Dostinex - najtaniej gdzie kupić? Gdańsk. (1) Szukam apteki , gdzie sprzedają Dostinex na Morenie w NETTO za całe... Monik Neurochirurg - poszukiwany (7) Polećcie proszę dobrego neurochirurga od głowy. Z góry dziękuję. ja Dobry nefrolog i gastrolog - gdzie? (1) Czesc, Czy mozecie polecic jakiegos dobrego nefrologa i gastrologa,... tygrys Prywatnie laryngolog (4) Szukam dobrego laryngologa z trójmiasta,idę prywatnie ,który wystawia... kasia Dr.Slawomir Matkowski ginekolog ??? (2) Czy na ul. piecewskiej przyjmuje na NFZ? Justyna Dermatolog - usunięcie kurzajek (1) Witam, może ktoś polecić dobrego dermatologa do osunięcia kurzajek ? krzych Ginekolog okolice Gdańska (1) WIitam Poszukujwdobrego ginekologa kobiete na nfz lub prywatnie... Agnieszka Gin do prowadzenia ciąży z problemami hematologicznymi. (5) możecie kogoś polecić? chodzi o prowadzenie ciąży z małopłytkowością krwi polinka Gdzie na zabieg przepukliny w 3mieście? (1) witajcie, niestety czeka mnie zabieg usunięcia przepukliny pachwinowej z... monika Gdzieś ściagnę wkładkę na NFZ? (1) W jakiej przychodni? ela Novoslim - działa? (7) Czy któraś z Was stosowała Novoslim? ja Implant antykoncepcyjny - u kogo w Gdyni? (4) Czy ktoś wie u jakiego ginekologa można założyć implant antykoncepcyjny, bo... mnbvc Gorączka bez objawów innych (8) Dziewczyny moja coreczka dwa latka dostala dzisiaj goraczki rano 38 teraz... Asienkaj Alergia - pytanie (1) potszebuje porady mam alergie od 30 lat i wciąż się z nią zmagam jestem... ela Kolonoskopia Swissmed (7) Mam do wykonania zabieg kolonoskopii w szpitalu Swissmed w Gdańsku.... Aagusias81