Opaska na żołądku - jak to jest po? (3) hej, chcialam sie spytac czy ktoras z Was przeszla operacje zalozenia... martyna007 Stomatolog na NFZ w Redzie (1) jestem nowa w Redzie :) czy sa tutaj gabinety stomatologiczne, ktore... Teresa Ginekolog - wkładka, opinie - pilne! (12) Dziewczyny mam 22 lata i jestem rok po ciąży, w przyszłym miesiącu mam wizyte... ona22
Namiary na dr Kałużyńską (1) Czy ma ktoś namiary na prywatny gabinet Pani doktor ? kasia28 Wysoka gorączka pilne!! (15) Synek dostał wysokiej gorączki miał 38,6 miałam podać Kidofen Duo niestety po... Aagusias81 Trzecie cesarskie cięcie? (17) Dziewczyny, mam problem, który może niektórym wydawać się głupi lub błahy...... KD Dr Frydrychowski - jak się skontaktować? (1) Telefon stacjonarny - ciągle poczta głosowa. Pomocy :( Obolała Torbiel na jajniku (6) wykryto mi torbiel, urósł mi od zeszłego tygodnia. lekarz mi mówi, że mi... :( Invicta cennik (2) Witam, Czy ktoś mógłby mi podać cennik badań laboratoryjnych w Invikcie?... ja Dobry alergolog (1) Witam Szukam dobrego alergolog. Najlepiej prywatnie bo wiadomo jak z... Mama Oddawanie krwi a przyjmowane leki (1) Witam, Czy ktoś się orientuje czy przyjmowanie clostilbegytu i Dostinexu... Gosia Dobry alergolog - gdzie w Gdyni? (3) Witam Szukam dobrego alergolog najlepiej w Gdyni, może być prywatnie. Aaaa Specjalista ortopeda od stopy stawu skokowego (3) Szukam specjalisty w Trojmiescie od stopy i stawu skokowego cena nie gra roli Znawca Luxmed -plan opieki medycznej (15) Czy ktoś z was wykupił plan opieki medycznej w luxmedzie? Czy badania... justicia85 Kardiolog Krzysztof Szyndler - gdzie przyjmuje? (4) Mam pytanie czy wiecie gdzie prywatnie przyjmuje dr n. med. Krzysztof... deny Nr tel. do dr Rafaela Gniadka (1) pilnie potrzebuje nr kom do tego lekarza, moze ma ktoras z Was? weronika Okropny kaszel dziecka trwa ok m-ca (12) Czy wasze dzieciaczki również dostały wirusa z paskudnym kaszlem, cała... alicjaaaaa. Psycholog trójmiasto (2) Szukam dobrego psychologa krish2 Neurochirurg Gdańsk NFZ (3) Witam Proszę o wskazanie mi ( w ramach NFZ ) kompetentnego , rzeczowego ,... kobieta 55 letnia Klinika okulistyczna - gdzie? Zez rozbieżny. (1) Mam problem ...jestem wcześniakiem i od urodzenia jedno oko zdrowe lewe duża... niezapominajka1975