Brak ubezpieczenia - prywatna przychodnia/klinika (2) Witam, w kwietniu przyjeżdżam z Irlandii do Polski na miesiąc. Nie jestem... Picker Ulga rehabilitacyjna (5) Czy ulge rehabilitacyjna odlicza sie od podatku czy dochodu? marti Szukam kogoś kto zna problem anoreksji i bulimii... (1) Witam,szukam kogoś sam przeżył piekło anoreksji i bulimii i mógłby ze mną... staszka
Kardiolog Lux Med - którego polecacie? (2) Którego kardiologa z LuxMedu polecacie, najlepiej LuxMed Gdańsk ;) Jusia Dobry neurolog - szukam (5) Szukam dobrego neurologa dla dorosłych ( przepuklina kręgosłupa) może być... abc Endokrynolog Anna Orzechowska-Pawiłojć - proszę o opinie. (2) Proszę o opinie o Pani endokrynolog Annie Orzechowskiej Pawiłojć. mama A Logopeda - gdzie na Chełmie. (7) szukam dobrego logopedy najlepiej z dzielnicy chełm mama tamci Niskie libido (3) Myślicie, że to przez zimę ;/ Szybko robi się ciemno i w sumie nic mi się nie... mariusz Ortodonta Anna Urbaniak - Gdańsk Zaspa (6) Czy ktoś z was leczy się u dr Urbaniak na Zaspie? Myślę nad aparatem stałym,... Kasia Poszukuję ortodonty w Gdańsku (1) witam, poszukuje godneg polecenia ortodonty w gdańsku, który nie ma... camilagrzywa Ortopeda - konsultacja ws. porodu (3) Mam problemy z kością ogonową i gin poleciła mi się skonsultować z ortopedą w... polinka Ośrodek leczenia uzależnień - gdzie i jakie terminy? (1) Witam Gdzie w woj. Pomorskim osrodek leczenia uzaleznien na nfz na dluzej,... Xxxx Glukometr Optium Xido (4) Zgubiłam instrukcje a pokazuje mi błąd E-6, co to znaczy? GG Sarkoidoza - ktoś miał? Gdzie leczyć? (4) J/w. Jak długo się z tego wychodzi. i gdzie leczyć w Trójmieście? Mam... Kaja Wkładka Mirena - jaka cena? (4) Zdecydowałam się na założenie spirali Mirena. Dostałam receptę na w/w... Dziobus Dermatolog dziecięcy (10) Witam, Potrzebuje namiaru na naprawdę dobrego dermatologa, synek ma 7... marta Wejherowo - jest możliwość znieczulenia dla wszystkich rodzących?? (1) Wznawiam temat. Styczniowe/Lutowe 2016 mamusie. Czy jest już znieczulenie... femia Zabiegi dentystyczne w ciąży - refundowane? (4) Jakie zabiegi dentystyczne są refundowane w ciąży? A może macie jakiegoś... Yoyo Lady comp - działa? (1) Czy takie drogie urzadzenie w ogole jest wiarygodne? Ciekawa Przychodnia Świętokrzyska, BaltiMed, Przychodnia Nowy Chełm czy NZOZ Przychodnia Rodzinna? (3) Tak jak w temacie: którą przychodnię wybrać: - Przychodnia Świętokrzyska -... Jusia