Gdzie i jakie ubezpieczenie? (5) Mam 26 lata i chciałabym ubezpieczyc się od różnych zdarzeń losowych - przede... Asia Ortodonta - aparat stały (6) Witam, czy mógłby mi ktoś polecić jakiegoś ortodontę w trójmieście? Planuje... kinga Ortodonta dla dziecka? - najchętniej Gdańsk (12) Polećcie mi proszę dobrego ortodontę dla 6-latka. Na NFZ to pewnie nie ma... szuwarkowa80
Ortodonta (2) Szukam dobrego ortodonty, ktory ma ceny nie z kosmosu moze ktos polecic... malamalpka Ortodonta na NFZ (5) Poszukuję ortodonty dla 11 letniego dziecka, ma wystające 3 i wolałabym... Dominika Dr Łabuć - gdzie przyjmuje na NFZ (3) Witam moze ktos wie czy ortopeda a.Labuć przyjmoje gdzies na fundusz? KASIA Podolog - kogo polecacie? (1) Witam, czy ktoś może polecić mi dobrego podologa (lekarz od stòp). Mam... Klaudia Przewód pokarmowy (3) Proszę informacje o lekarzu ,który zajmuje się sprawami jelit gastroskopia i... Janina ginekolog Piotr B. (32) dziewczyny które są pacjentkami Piotra B. gabinet na Hallera we wrzeszczu -... mm Medycyna naturalna dla dzieci - polecicie kogoś? (8) Witajcie, czy możecie polecić jakiegoś lekarza medycyny naturalnej dla... Ewa Dentysta na NFZ (1) Witam. Poszukuję stomatologa który przyjmuję na NFZ czy ktoś może mi polecić?... Kaa Amol na przeziębienie - jak stosować? (8) Jak stosować, czy jest skuteczny?:) Basiaa Gdzie wypożyczyć wózek inwalidzki z transportem na 1 dzień? (4) Dzien dobry, Chcialabym zabrac babcie, ktora prawie nie chodzi, na spacer... Gosia Lekarska specjalistyczna spółdzielnia pracy Wrzeszcz (3) Mial ktos tam robione USG? czy maja dobry sprzet? lekarze dobrza opisuja... Bibi Grzybica przewodu pokarmowego (2) mam pytanie i proszę o informacje czy jest specjalista zajmujący się tylko... inka Zmiana lekarza i przychodni (3) Witam, zmieniłam lekarza pierwszego kontraktu i przychodnię, wcześniej jednak... Asia Oddział chirurgii plastycznej AM (7) Drogie forumowiczki czy któraś z was może się wypowiedzieć na temat z tytułu,... małgo Gdzie oprócz Lux Medu przyjmuje dr. Papińska-Stachowiak? (10) Gdzie oprócz Lux Medu przyjmuje dr. Papińska-Stachowiak? Poproszę o namiary.... nika_22 Pediatra Gdynia (10) Szukam bardzo dobrego pediatry z Gdyni. Może być nawet prywatnie. Proszę o... Ewkaa KTG - gdzie zrobię w Gdyni? (3) Gdzie w Gdyni zrobię KTG? Aneta