Korekta odstających uszu (4) Witam. Czy ktoś poddał się może ostatnio takiemu zabiegowi? To moje... Nitka90 Badania ginekologiczne (14) Czy ktoś wie, gdzie w Gdańsku można zrobić posiew/wymaz z pochwy z... A. Badania na temat współdzielenia lekarstw (1) Witajcie, Jestem studentką 3 roku studiów doktoranckich na Uniwersytecie... Agmarie
Ortopedia na Zaspie (1) Mam pytane do osób, które miały zabieg/operacje ortopedyczne w szpitalu na... Ania ugs brzucha w sobotę pilne (2) Hej. Gdzie wykonam dziecku usg jamy brzusznej w sobotę? Najlepiej w gdańsku... marta giliss (1) Dr prowadzi moja ciąze za każdym razem kiedy wchodze do gabinetu to pyta z... marta Ginekolog Adamski - gdzie teraz przyjmuje? (10) Dziewczyny czy wiecie gdzie teraz przyjmuje Przemysław Adamski. W ciąży... Wyszukiwarka Usg doplerra- gdzie od reki (2) Moze ktos wie? Czy ktos wykonuje to usg w sobote(trojmiasto)? Xyz dobry protetyk w gdyni/ gdansku (4) Witam, poszukuje doswiadczonego specjalisty - protetyka, ktory zajal by sie... szymexx ortopeda dzieciecy (1) Czesc. Poszukuje najlepiej Gdańsku ortopedy który wypisuje bez problemu... rafa157 kulki progresywne (1) Czy słyszałyście, a może i używałyście kulek waginalnych w celu wzmocnienia... PlumBum Dobry psycholog - gdzie w Gdyni? (5) Dzień dobry, Szukam dobrego psychologa z Gdyni, najlepiej centrum. Najlepiej... Kobieta w średnim wieku Endokrynolog w Gdyni na NFZ lub prywatnie (6) szukam dobrego endokrynologa w Gdyni najlepiej na NFZ lub prywatnie oraz... beruci Problemowa prolaktyna (6) Witam, Na początku roku udałam się do ginekologa, ponieważ opóźniał mi się... zmartwionaa Dostinex (1) Ile lekarzy tyle opinii... a ja nie wiem... czy w momencie zajścia w ciążę... Basia Otwarty rezonans - gdzie? (6) Witajcie , proszę pomóżcie ! Mam w Rodzinie osobę , która ma klaustrofobię ,... gdańszczanka protetyk gdansk (1) Poszukuje dobrego protetyka, do nadbudowy startego zgryzu po dysplazji... norhpoland Potrzebne skierowanie (2) witam czy orientuje sie któs gdzie dostane skierowanie do chirurga ? dodam ze... wiola Zakola. Do jakiego lekarza? (10) Witam Od jakiegos czasu widze ze zwiekszaja sie u mnie zakola. Dodam,ze jet... tomekbel Beata Byjos lekarz psychiatra. pilny kontakt potrzebny. pomocy!! (1) Nie moge sie dodzwonić. Moze ktos ma nowy Kontakt do Pani doktor. Prosze... aga