dobry proktolog, spec od zadka poszukiwany (6) szukam i oprocz reklam nic nie moge znalezc.... prosze poradzcie dobrego... ania Dentysta w Gdyni prywatnie (6) Witam poszukuję sprawdzonego i solidnego dentysty na terenie Gdyni. Basieniak guz tarczycy (7) Mam 20 lat i od trzech lat choruje na nadczynność tarczycy Kilka miesięcy... justtyna
psychterapia (7) czy zna ktoś psychoterapeutę/tkę zajmującego się leczeniem osób z... zabulec centrum gdyni (1) przyjmuje w piatki w centrum gdyni agi dobry neurochirurg w trójmieście (10) szukam dobrego neurochirurga w trójmieście zuza weterynarz wrzeszcz (3) kto mi poleci weterynarza we wrzeszczu ,moj kot ciagle chory... iwona robot kuchenny ZELMER Fenomen880.5 czy PHILIPS HR7775 (6) proszę o opinie o tych robotach, co w nich się sprawdza a co nie. Doradźcie... ewcian1 SWISS MED GDYNIA - GINEKOLOG (9) Czy ktoras z Was chodzi do ginekologa w tej placowce? Polecacie kogos ?:) tripgirl bezwodzie u jednego z plodow (2) Byłam w szpitalu.szłam tam z krwiakiem a dowiedziałam się że jeden z... Agata zwolnienie lekarskie w ciąży (4) Trudno jest dostać zwolnienie lekarskie w czasie ciąży? Maj-ka jaki lekarz??? (3) gdzie udać się z guzkiem/naroślą na penisie? ... Schudnij Zdrowo do lata !!! (4) Ja schudlam w 4 miesiace 27 kg chcesz tez to na co czekasz ?? zapisz sie na... Zuzia Masaż i dobra pomoc w razie bólu -lepiej niz po zastrzykach (1) Chciałabym publicznie podziękować panu Łukaszowi za masaże i nastawienie,... Bianka Czy stosowałyście xaluron lub inny tego typu lek? (1) Czy można stosować xaluron bez konsultacji lekarskiej? Chodzi o to, że po... Kostkap Sprzedam opakowanie Cerazette (1) Mam do sprzedania nowe opakowanie tabletek cerazette 1x28 tabletek oraz... VIJE0103 Ginekolog z usg Gdansk (2) Chcialabym zapisać się gdzies na wizytę u ginekologa, który zrobi mi od razu... Karola p. Agnieszka Kowalewska -Wlas (1) Ceny jak wszedzie wysokie , sama wizyta chyba 100 złotych plus inne badania... MC Psycholog dziecięcy (5) Czy ktos może mi polecic dobrego psychologa dziecięcego?Mała ma od jakiegoś... bezradna poszukuje psychologa/psychiatre do pomocy (3) szukam psychologa/psychiatre do pomocy, jakis czas temu poronilam teraz nie... ona 26