Dermatolog - wizyty domowe (3) Witam, poszukuje dobrego dermatologa (dla osoby starszej), który przyjeżdża... Wiki Alergia na pyłki mamy karmiącej... Jak sobie radzicie? (3) Może są tu jakieś mamy karmiące piersią, które podobnie jak ja zmagają się z... nikitta23 bardzo proszę o radę (12) Witam.staram sie mężem od 3 lat o dziecko,niestety bez skutku. Mam... Ania....
dziwny śluz (2) Witam zauważyłam u siebie dziwny śluz wyglądający jak galaretka taka jakby... Ania.... Marek Lamparski Nowy Dwór Gdański (2) Marek Lamparski Nowy Dwór Gdański-czy miał ktoś robiony zabieg HEMORON na... Arta odchudzamy3miasto (1) co myślicie o tej akcji? Ja-Aga Do rodziców dzieci z ADHD lub dorosłych ADHD-owców (1) Witajcie, jeżeli ktoś z Was ma dziecko z ADHD to istnieje ok 50% szansa... burning.giraffe86 dermatolog Gdańsk-DERMA NOVUM (1) czy warto wybrać się tam na wizytę zibi operacja cieśni nadgarstka (3) Moja Mama ma skierowanie na taką operację- tylko gdzie? Czy ktoś może polecić... bronka problem wrastających włosków (5) dziewczyny, jak sobie poradzić z problemem wrastających włosków w strefie... Albatrosik vacu well (2) Witam, zaczęłam chdizć na ćwieczenia pod ciśnieniem vacu well . Mam jednak... grala Planowe Cesarskie Cięcie w Szpitalu na ZASPIE (5) Hey Dziewczyny czy któraś z Was miała planowane CC na Zaspie?? Dzisiaj się... sanita Laryngolog na NFZ dla dziecka z Gdyni (3) który podetnie wędzidełko 3 miesięczemu szkrabowi - czy ktoś kogoś poleci?... gamia Sale 1-OSOBOWE na Oddziale Położniczym (4) Dziewczyny w których szpitalach jest możliwość skorzystania z sal... sanita Poradnia Zaburzeń Rytmu serca AMG (1) Mam skierowanie do Poradni zaburzeń rytmu w akedemii medycznej. Chciałabym... kasia88 gdzie zrobic te badania ? (3) hej :) gdzie mozna zrobic te badania w gdyni : transminazy, aptt, LH i tsh ?... anka pediatria wojewódzki (1) pomóżcie mamy .czy któraś z was była w wojewódzkim na pediatrii.czeka mnie... andziaqr Drożdżak Candida (3) Hej, Bardzo pilnie potrzebuję chętne osoby do mojego badania magisterskiego.... barbasia ORTODONTA NA NFZ (1) Witam mam problem ze znalezieniem dobrego ortodonty w gdansku na nfz, chodzi... magda ENDOKRYNOLOG good (5) Hej, chciałabym zbadać tarczycę bo kiedyś ktoś mi polecił dokładne zbadanie.... Ancia