Przemęczenie (12) Zapewne jak wiele z Was, ostatnio strasznie cierpię na przemęczenie. Wracam z... Marchewa który robot lepszy: Zelmer Fenomen 880.0 czy Moulinex 7111??? (5) który robot lepszy: Zelmer Fenomen 880.0 czy Moulinex 7111??? zastanawiam sie... Beata pompa insuliowa promocja (1) kto wie jak się skontaktować z osobami sprzedającymi pompy? Mam... Marta
Tenis (2) Na rozruszanie ciałka po zimowym zastoju polecam serdecznie lekcje tenisa.... Maluśka CHOROBA RECKLINHAUSENA (1) Witam mój czteromiesięczny synek ma NF1, chciałabym się skontaktować z... ana123 dr Jan Grążawski (1) Czy któraś z Was chodzi do niego? Czy przyjmuje prywatnie, czy tylko w ramach... patrycja Maxalt 10 mg - skuteczny lek przeciw migrenie SPRZEDAM (3) Sprzedam lek przeciw migrenie MAXALT w postaci tabletek 10 mg. Dysponuję 12... mvk77 stomatolog-chirurg (6) Bardzo bylabym wdzieczna za namiary na chirurga stomatologa w... ania silne bóle menstruacyjne (1) oby nie trzmal zamia super lekarza chorób wewnętrzbych poszukuję oraz neurologa (5) Od kilku miesięcy borykam się z różnego rodzaju dolegliwościami i poszukuję... agalu Polećcie mi lekarza medycyny chińskiej lub ajurwedyste! (5) Szukam sprawdzonego lekarza medycyny chińskiej lub ajurwedysty. Kogoś, kto... Asia Jak odzyskać koszty leczenia zagranicą od NFZ? (4) Witam, U bliskiej mi osoby zdiagnozowano odwarstwienie siatkówki i... Yooki dobry okulisa w Gdańsku (3) Poszukuję dobrego okulisty. Możecie polecić jakiegoś? (może przyjmować... Aguszka wstawianie zebow (1) Hej :( Mam maly problem przed ciaza mialam maly ubytek w jedynce gdy... zalamany zabek Zapisy do grup jogi (2) Zajęcia te będą gruntownym wprowadzeniem do praktyki ashtanga jogi. Podczas... JMK Bakterie w moczu (7) Witam! Czy może ktoś z was miał bakterię w moczu o nazwie Klebsiella... sylwia80 Dr Zofia Pankrac.. (9) Mam pytanie czy któraś z foremek byłą pacjentką dr Pankrac? Proszę o opinie? loki czy ktos ma sprawdzony sposob na luszczyce glowy (6) rok temu zaszlam w ciaze,i od tamtej pory mecze sie z tym problemem,pomocy... renia Okularki dla dziewczynki (3) Witam, Odkupię tanio okularki dla dziewczynki na ok 4-5 lat. Chiałabym kupić... Aniutek79 przeterminowany test (2) witam! Czy przeterminowany test ciążowy pokaże zły wynik?Czy nie koniecznie? Patka