Gdzie można kupić rajstopy antyżylakowe w Gdańsku? (5) Czytałam, że muszą być dobrze dobrane, wymierzone, ale kto to robi? Gdzie... aniella porszę o pomoc (1) Gdzie - w jakim szpitalu wykonać operację podwiązania macicy ,kliniczna czy... zuza ortopeda gdynia - do stawu barkowego (1) czy ktos zna? bo mnie bolyyyy, w sumie NFZ byłby ok,ale jak nie znacie nikogo... chaberowa
Łowcy skór z Łodzi powracają (1) http://www.dailymotion.pl/video/x4vmx0_necrobusiness-trailer-filmu-penomet_ne... Ponury Pomóżcie odszukać Panią Ginekolog (3) Witam może ktoś będzie potrafił pomóc. Kilka lat temu byłam na oddziale... Monia dobry endokrynolog Gdańsk (2) witajcie - poszukuję dobrego endokrynologa, gdyż mam bardzo podwyższoną... mala dobry chirurg dziecięcy (3) Czy możecie polecić dobrego chirurga dziecięcego dla mojego 5-letniego synka... krystyna potrzebuje pomocy... (3) mam 14 lat i nie mam jeszcze miesiączki. jednak od pewnego czasu z pochwy... kora opryszczka jamy ustnej (7) wydaje mi sie ze mam opryszczke w jamie ustnej i nie wiem jak mam sobie z nia... Paulii mammografia (5) czy ktoś się orientuje gdzie można w miare szybko bez skierowania zrobić w... natalia55 szukam dobrego ginekologa z invicty (4) do jakiego ginekologa warto sie wybrac w inviccie?to ma byc normalna wizyta,... kama dobry kardiolog dziecięcy (4) Witam Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego kardiologa dziecięcego? moniams Chirurg trójmiasto (3) Czy zna ktoś bardzo dobrego chirurga z trójmiasta, najlepiej na nfz? Karol ginekolog (1) porady ,dojazd do zainteresowanej ,dyskrecja robert psychoterapia Gdynia (1) Bardzo proszę o namiary na sprawdzonych psychoterapeutów i psychiatrów z... irysek nie zachodzę w ciążę- co dalej??? (3) Mam 35 lat i mimo starań nie zachodzę w ciążę z moim partnerem. Czas leci i... ania35 ile płacicie za azalię i w jakiej aptece kupiłyście? (2) jak wyżej emilia imbir (2) znacie jakieś potrawy, napoje z imbirem ?? Gaanna imbir (1) znacie jakieś potrawy, napoję z imbirem ?? podobno zdrowy na zimę i smaczny... Gaanna nerwicowcy z Gdanska (3) Witam ludzi cierpiacych na nerwice jest duzo , napewno latwiej jest zyc z... edka