Masaż pleców i całego ciała-Do kogo w Gdańsku?? (6) witam, Byłabym bardzo wdzięczna za namiary na dobrego masażystę na terenie... Mikaa badanie słuchu u sześciolatki (3) Hej Dziewczyny ! Mam problem i nie bardzo wiem do której przychodni się udać... gosikk PULMONOLOG dla dorosłych (2) poszukuję dobrego, sprawdzonego lekarza pulmonologa, będę wdzięczna za... dorotar
NITE WHITE- czy ktos z was wybielal sobie zęby tym preparatem? (2) jak w tytule magda79 dermatolog gdynia (3) proszę o namiary na sprawdzonego lekarza... irysek stomatolog dzieciecy -starogard gdanski (1) gdzie najlepiej pojsc z 3-latkiem? magda79 poszukuje dobrego protetyka/stomatologa (1) najlepiej w Gdyni-sprawdzonego i godnego zaufania:) nancy69 laryngolog (1) poszukuję dobrego laryngologa-pilne ma Dobry ortopeda na nfz (1) czy ktos ma kontakt na dobrego ortopede nfz dla dorosłych ? danag szukam lekarki ginekologa z Pruszcza lub bliskich okolic (gdańsk gł.) (1) jw, szukam lekarki, na nfz lub ewentualnie prywatnie (proszę o informację o... anuszka poszukuję dobrego lekarza rodzinnego z Pruszcza (2) może macie namiary na dobrego lekarza w Pruszczu. Ostatnio troche dopadaja... skorupka76 opryszczka wargowa - pomocy... (14) Mam okropną opryszczkę na dolnej wardze. Znacie jakieś domowe sposoby... Lady_Jane Bolące piersi (2) Mam 15 lat od dwoch tygodni w koło piersi odczuwam ból jak dotykam, przy... Angel210 antykoncepcja przy karmieniu piersia (3) Jak sobie radzicie? mag81 Faktura za pobyt na pogotowiu (3) Może ktoś z Was miał sytuację podobną do mojej. Już nawet dokładnie nie... sylwiaagnieszka bład (1) wiem ze jest tam bład w słowie orjetuje wiec prosze bez zadnych uwag ka............ pilnie poszukuje kardiologa! (2) jak w temacie prosze o pomoc jesli ktos cos wie aga Operacja kręgosłupa (6) Hej ,mam skierowanie na operacje kręgosłupa na PILNE i co jak się okazało mam... zośka Bolesne miesiaczki (15) Jakie macie sposoby na radzenie sobie z tymi dolegliwosciami?, bo juz... Buba Buba dobry optyk w przystępnej cenie... (1) Witajcie, Może znacie z własnego i nie tylko dioświadczenie dobrego... Katarzyna