dobrego dermatologa szukam (5) czy ktos zna na terenia Trojmiasta?? mm POMOCY!!!!!!! (5) witam wszystkich mam 15lat i mam pewien problem nie wiem co robic mam juz... Keyti15 ciezkie pierwsze dni menstruacji (15) odstawilam tabletki, i ponownie ciezko znosze pierwsze dni miesiaczki. czasem... moninna
opinie na temat oddziału onkologicznego na Zaspie (1) Witam. Potrzebuję opinii na temat oddziału onkologicznego na Zaspie, a także... J.S... usg piersi (5) Gdzie dobrze i niedrogo można zrobić w Gdańsku usg piersi? sonia zarodek (16) W ktorym tygodniu ciazy powinno byc widac zarodek w pecherzyku?czy moze to... kamyk kamień nazębny (2) potrzebne mi info gdzie w trójmieście można skorzystać z zabiegu zdejmowania... zębka Marvelon (1) Czy ktorzs z was brała te tabletki?Jesli tak jak sie po nich czulyscie? zuuza Jakiego ginekologa polecacie w Gdyni? (10) Witam, od niedawna mieszkam w Gdyni i chciałabym prosić o radę w/w sprawie.... abelka ortodonta (5) hej mam na imie klaudia i chce zalozyc sobie aparat na zeby mozecie mi... klaudia Psycholog dziecięcy (2) Szukam dobrego psychologa dziecięcego, najlepiej z Gdyni. Proszę o pomoc. gosik14 szukam hematologa dla osoby dorosłej (4) Jak w tytule wątku - szukam sprawdzonego dobrego hematologa dla osoby... gosia_dim_ Gdzie w Trójmieście znajdę saune parową w której nie ma olejków zapachowych ? (2) Czy ktos zna takie miejsce ? szi Warsztaty zielarskie (1) Niecodzienna codzienność 28-29 XI (sobota-niedziela) godz. 10-16 zapraszam... Bliskość i Harmonia Bez konserwantów-o chlebie, wędlinie i... piwie (1) Bez konserwantów 20. XI (piątek) 18.30-20.30 Serdecznie zapraszam na... Bliskość i Harmonia Gdzie dobry laryngolog na NFZ w Gdansku? (1) Mozecie polecic kogos sprawdzonego? Chodzi mi glownie o specjaliste od... kazimiera Lewy jajnij jest powiększony (5) jw. Co to oznacza? i czy macica jak jest przesunięta w prawo będą jakieś... gosik2602 silne krwawienie w ciazy blizniaczej posze o pomoc (3) Witam W sobote dostalam silnego krwawienia.pojechalam do szpiatala i... agata ysPani dr Chwastek (1) Ja nie jestem zadowolona jest beznadziejna moja siostra poszla do niej bo od... wendy5 dr Wojtacki (1) Witam, mam takie nietypowe pytanie, czy moze któraś z Was wybiera się do dr... aniax