Poszukuję endokrynologa (2) Witam wszystkich forumowiczów. Poszukuje endokrynologa, aby narzeczona... Gość gdzie zrobię dziecku testy alergiczne ? (4) Moja roczna córka ma podejrzenie skazy białkowej, wolałabym byc jednak tego... kasia Lekarz rodzinny (1) Witam, szukam dobrego lekarza rodzinnego, przyjmującego w ramach NFZ, który... NG
pomocy!!! proszę polecić chirurga onkologa z trójmiasta lub z poza (4) witam proszę o kontakt do dobrego chirurga onkologa z góry dziękuję za pomoc maja prośba (1) http://ziutkak.slubowisko.pl/ - proszę o kliknięcie "pogratuluj parze", z... ziutkak Kliniczna czy Kopernik? gdzie lepiej rodzic? (17) Proszę o wasze opinie, w którym szpitalu sa lepsze warumki i opieka? Katarzyna NATURHOUSE (3) Czy ktoś się tam już odchudzał? tosia areobik- cs południe Orunia Górna (3) Może któraś z Was chodzi/chodziła tam na areobik? Czekam na opinie:) sylwiaagnieszka pomocy (2) nie wiem moze pisze to drugi raz nie jestem pewna czy wysłałama więc... ood... moooNO pomocy (1) witam. około dwa miesiące temu zaczełam kochać sie z człopakiem. nie wiem czy... Iwona haluksy (1) czy ktoś ma taką przypadłość ? ostatnio zauważyłam, że na jednej nodze się... kasik2006 przywracanie cykl (1) naturalny cykl przywracanie igor tabletki odchudzające przed ciążą (1) witam mam pytanie właśnie zaczełam 2 miesiecznam kuracje lekiem odchudzajacym... opiekun08 dietetyk (1) znacie jakiegos dietetyka z trujmiasta na nfz p; kasiaszczuka6 internista w Luxmedzie lub Swissmedzie? (6) Witam, czy mógłby ktoś polecić mi dobrego lekarza rodzinnego w którejś z... aaa Cerazette 1 op. zamienię lub sprzedam (1) zamienię opakowanie Cerazette z datą ważności 03.2011 (musiałam zakończyć... apricot Gamucci (1) Gamucci jako jeden z największych producentów elektronicznych papierosów i... coolleran embolizacja (1) CZY KTOŚ WIE CZY W GDANSKU SA WYKONYWANE ZABIEGI EMBOLIZACJI?? PROSZĘ O... D.D. Psycholog (1) Witam, Chciałabym się zapytać czy ktoś z Was zna jakiegoś dobrego... ala444 silownia dla kobiet centrum ewentualnie chelm (1) czesc szukam silowni dla kobiet (koniecznie z bieznia)w centrum lub na... bm