Najlepszy ginekolog w Gdańsku (6) szukam najlepszego, najbardziej doświadczonego ginekologa w Gdańsku,mam... kasmur6 piersi (1) bardzo polecam dr.Zdzitowieckiego wspaniały człowiek miły zdolny i... xawery aerobik (1) Witam, moze ktos wie, czy na Dunikowskiego ( Brzezno) lub w poblizu sa... Agnieszka
włosy. (2) czy ktoś mi może podać adres gdzie w Gdyni mogę zrobić badanie włosa?Dziękuje... koksina In Vitro do skutku II (25) Hej! Dla zainteresowanych starających się o dzidziusia -> na forum gazety... Apolonia AQUA AEROBIK BASEN START - WRZESZCZ WTORKI NA 15:30 (6) Dziewczyny szukam chętnej 'koleżanki' na basen start wtorki 15:30 na aqua... roksana.s chcesz schudnąć? Wypracowac i utrzymać wymarzoną formę? ZAPRASZAM (1) Witam!!! Chcesz schudnąć bądź wypracować i utrzymać wymarzoną formę?... aleksandra.olender Gabinet Psychoterapii Gestalt Mateusz Grygiel - zapraszam (1) Witam! Oferuję pomoc psychoterapeutyczną w nurcie Gestalt w języku polskim... Mateusz ortopeda - poszukuje sprawdzonego lekarza (4) Witam,poszukuje ortopedy - chodzi o problemy zwyrodnieniowe stawu biodrowego.... kaha1881 kapilaroskopia (1) Witam gdzie można w trójmieście wykonać badanie kapilaroskopowe. Dotyczy ono... miła Jedz wszystko co chcesz i nie tyj nic!!! (1) Dziewczyny od 2 miesięcy stosuję fasolaminę z białej fasoli.Produkt o nazwie... gf namiary do ginekologa Maciejewskiego (1) Hej dziewczyny.Mam prośbę,jeśli któraś z Was ma tel.komórkowy do... anna25 problemy z zajściem w ciąże (6) panie doktorze. ja wiem że powinnam iść do lekarza z tym ale boje sie że... ania TŁUSTA CERA, SKÓRA, RATUNKU!! (9) Witam jestem posiadaczką tłustej cery i skóry. Bardzo szybko przetłuszczają... hania Dobry psychiatra dla starszej osoby (1) Witam, czy ktoś może polecić lekarza psychiatrę specjalizującego się w... Kaszebe ginekolog-endokrynolog Gdynia (1) poszukuję namiary na gin-endo w Gdyni, który przyjmuje na NFZ znacie kogoś? Aneta Polećcie mi proszę odpowiedniego ginekologa (2) Witam.. proszę bardzo o pomoc. Od 2 lat biorę tabletki antykoncepcyjne.... kobieta22 Dietetyk (2) Witam Was. Szukam jakiegoś dobrego dietetyka na NFZ... Zna może któraś z... ewelinka19924 dobry proktolog (2) Czy możecie mi polecić dobrego proktologa w trójmieście, może być prywatnie. anka123 dr Tomczyk-Małyjasiak (3) Wiecie może czy przyjmuje gdzieś w Gdańsku? lemka