ginekolog (2) dziewczyny znaci jakiegos dobrego ginekologa na kasę chorych w gdyni pozdrawiam asde44 Angiolog- Gdynia, Gdańsk (2) Czy ktokolwiek słyszał może o tym, w jakiej poradni przyjmuje taki... klioo Sulfasalasin-oddam (1) Sulfasalasin EN Krka 500mg 110tabletek. Oddam osobie stale przyjmującej ten... Albatrosik
czy ktoś zna dra Legana (4) czy ktoś sił u niego prosze o opinie tota domowe hospicjum (1) czy wiecie może czy gdzieś w okolicach Żukowa działa takie hospicjum? fem polećcie dobrego ortodontę (5) bede wdzieczna za wszelkie info graun Lekarze biegli - orzeczenie o niezdolności do pracy - ZUS (2) Witam! Czy ktoś ma swoją prywatną opinię o biegłych lekarzach wyznaczonych... Grzegorz S. Family Med Sopot- Jaki gin do prowadzenia ciąży?. (4) Witam, pytanie j/w. lek. med. Małgorzata Niedźwiecka dr med. Sylwia... alinkaa SKLEP ORTOPEDYCZNY, buty BEFADO, obuwie dla CUKRZYKÓW, Skarpetki ZDROWOTNE (2) Zapraszamy do nowo otwartego SKLEPU ORTOPEDYCZNEGO, który mieści się na... J&M polecam Dr Orlińska (1) Bardzo dobra starsza Pani doktor. Widać, że ma duże doświadczenie. Pierwsza... mariabar@wp.pl MASAŻE LECZNICZE I KOSMETYCZNE Z DOJAZDEM- GDYNIA - TRZECI MASAŻ GRATIS! (1) Witam, Jestem dyplomowaną masażystką. Oferuję państwu profesjonalne masaże w... PATRYCJA ginekolog-endokrynolog na NFZ (33) możecie kogoś polecić? długo się czeka na wizytę? trzeba mieć jakieś... blueeyes nnt. Sprzedam kijki do Nordic Walking (3) http://allegro.pl/kije-nordic-walking-gabel-stride-vario-futeral-i1251069339.... Agusia:) wymaz z kanału szyjki macicy...laparoskopia (2) Hej wszystkim.Temat laparoskopii był już poruszany,jednak nie wiele znalazłam... anna25 Leczenie ziołami (2) Witajcie - chciałbym zaprosić was do naszego serwisu zdrowotek.net w którym... Zdrowotek.net psycholog na kasę chorych (4) Witam Proszę o pomoc. Szukam psychologa, który pomoże w leczeniu depresji i... aga Dermatolog Gdynia // zapalenie mieszka włosowego (6) Mam problem z zapaleniem mieszka włosowego na łydkach od kilku lat. Zapalenie... Celka PROFESJONALNE MASAŻE Z DOJAZDEM DO DOMU - GDYNIA - DYPLOMOWANA MASAŻYSTKA!!! (1) Serdecznie witam :] Oferuję państwou profesjonalne masaże z dojazdem do... pati89 odszkodowanie? (1) Doznałam urazu w sródstopiu złamania nie ma ale nie mogę chodzić straszny ból... milena USG piersi (5) Kobietki gdzie można zrobić prywatnie USG piersi, w AM czeka sie 3 miesiące,... ania