operacja cieśni nadgarstka (3) Moja Mama ma skierowanie na taką operację- tylko gdzie? Czy ktoś może polecić... bronka problem wrastających włosków (5) dziewczyny, jak sobie poradzić z problemem wrastających włosków w strefie... Albatrosik vacu well (2) Witam, zaczęłam chdizć na ćwieczenia pod ciśnieniem vacu well . Mam jednak... grala
Planowe Cesarskie Cięcie w Szpitalu na ZASPIE (5) Hey Dziewczyny czy któraś z Was miała planowane CC na Zaspie?? Dzisiaj się... sanita Laryngolog na NFZ dla dziecka z Gdyni (3) który podetnie wędzidełko 3 miesięczemu szkrabowi - czy ktoś kogoś poleci?... gamia Sale 1-OSOBOWE na Oddziale Położniczym (4) Dziewczyny w których szpitalach jest możliwość skorzystania z sal... sanita Poradnia Zaburzeń Rytmu serca AMG (1) Mam skierowanie do Poradni zaburzeń rytmu w akedemii medycznej. Chciałabym... kasia88 gdzie zrobic te badania ? (3) hej :) gdzie mozna zrobic te badania w gdyni : transminazy, aptt, LH i tsh ?... anka pediatria wojewódzki (1) pomóżcie mamy .czy któraś z was była w wojewódzkim na pediatrii.czeka mnie... andziaqr Drożdżak Candida (3) Hej, Bardzo pilnie potrzebuję chętne osoby do mojego badania magisterskiego.... barbasia ORTODONTA NA NFZ (1) Witam mam problem ze znalezieniem dobrego ortodonty w gdansku na nfz, chodzi... magda ENDOKRYNOLOG good (5) Hej, chciałabym zbadać tarczycę bo kiedyś ktoś mi polecił dokładne zbadanie.... Ancia tabletki a wizyta u lekarza (8) siemka, mam takie pytanko, jeszcze nigdy nie bralam tabletek anty i 16... anka DIETA DR DUKANA - czy warto ?? (5) Jak w temacie - od 24 maja 2010 ją zaczynam , trzymajcie kciuki !!!!! mamuśka na diecie dietetyk Izabela Zagórska Onuszko (2) WItam, czy ktoś może korzystał z porad pani doktor dietetyk Izabelii... jkp re ginekolog konrad florczak (2) lekarz z powołania takich jest mało pacjentka justyna dobry neurolog dziecięcy w gdańsku (2) Witam Poszukuję dobrego neurologa dziecięcego w Gdańku.Czy ktoś może... ana123 Luteina (4) Mam pytanie do dziewczyn które zażywają Luteinę 50, przyjmuję ją od pół roku... micasia help potrzebuje stomatologa :-/ (3) Czy wiecie cos o stomatologu Ewie Odya-Bojanowskiej? Przyjmuje w Madisonie,... Ala powiekszenie piersi (1) szukam dobrego chirurga plastycznego w powiekszaniu piersi monis8867