Zdrowy Rower

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdynia, Wielkokacka 5

profesjonalny serwis (1) Od ostatniej wizyty to moj nowy rowerowy serwis. Profesjonalna i mila... Rafal Pasja=prawdziwy serwis (1) Kolejny raz korzystałem z uslug Zdrowy Rower. Zawsze mogę liczyc na... Tomasz Huciński zdrowe podejście (1) Wreszcie trafiłem, a właściwie mój rower trafił we właściwe miejsce. "Zdrowy... Bro
Świetny serwis ,polecam wszystkim (1) Mili Panowie ,doradzą pomogą ,naprawią . darek POLECAM SERWIS ! (1) Serwis wyremontował mi stojącą od 1,5 roku w piwnicy damkę i jest jak nowa,... Kinga D. Najlepszy serwis (1) Szybka i fachowa pomoc. korzystałem już wielokrotnie i będę jeszcze wracał! Maciej Pierwsza wizyta (1) Odebrałem rower po przeglądzie + dodatkowej regulacji paru elementów. Używam... Tomek W. Polecam serwis rowerowy (1) Oddałem do wymiany rowerek, 11 letni, wymiana pancerzy, linek i klocków... Michał Najlepsi w Trójmieście (1) Najlepszy serwis z jakim miałam do czynienia do tej pory. Moja szosa po... Nina Polecam (1) Kupiłem od chłopaków używany rower szosowy/przełajowy. Cena bardzo... Michał D. Polecam (1) Bardzo dobra obsluga, z kazdego rodzaju rowerem mozna przyjsc. Potrafia... AnnaMaria super pomoc :) (1) Polecam - miła obsługa, super ceny, ekstra prędkość. Za rok serwisuję w tym... Lui Prawdziwy SERWIS PLUS (1) Odebrałem dziś rower syna po przedsezonowych regulacjach oraz wymianach... Tomasz polecam :) (1) Panowie, dziękuję za dzisiejszą pomoc :) Do zobaczenia przy następnej... Monika Polecam (2) Gorąco Polecam !!! Zawsze mili i uśmiechnięci ,serwisanci odpicują i naprawią... Sylwia Serwis "Zdrowy Rower"- opinia (1) Bardzo polecam serwis "Zdrowy Rower", prowadzony przez dwóch kompetentnych i... Piotrek Polecam (1) Bardzo polecam ten serwis rowerowy. Bardzo miła i szyba obsługa (czekałam... Ania Precyzyjnie, szybko i niedrogo (1) Jest to jeden z lepszych serwisów rowerowych w Gdyni w odniesieniu do cen.... Carlito Zacny serwis. (1) Oddałem do serwisu moją ukochaną stareńką Gazellę, która ma dwa razy więcej... Pacmajster polecam (1) Panowie w serwisie wiedza co robia i robia to z pasja ,moj stevens zostal... Krzysztof