Zdrowy Rower

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdynia, Wielkokacka 5

Zdrowy Rower opinia (1) 2 rowery po serwisie (szosa i góral po MTB Łeba) chodzą jak Pinarello, mega... Bartłomiej Wiśniewski POLECAM!!! (1) Pełen profesjonalizm, pasja i zaangażowanie. Wzorowy serwis i obsługa... Dawid "Kocham Ciastka" POD WRAŻENIEM (1) Serwis polecony przez znajomego, pojechałem wypróbować zdolności serwisantów... Arek
Kasia-zadowolona klientka! (1) Serwis "Zdrowy ROWER" to przede wszystkim fajna i sympatyczna obsługa która... Kasia i uzdrowiony rower;) 100% zadowolenia (1) Kilka osób opowiadało mi o "Zdrowym Rowerze" i ostatnio sama się przekonałam,... Kasia Bardzo dobry mały serwis prowadzony przez pasjonatów (1) Polecam usługi Zdrowego Roweru, gdyż konsultują wszelkie wymagane naprawy... V-da Polecam!!! (1) Fachowcy w każdym calu, doradzą, pomogą i przeprowadzą naprawę. Osobiście... adam Ekstra serwis! (1) Opinia wystawiana po półtorej tygodnia kręcenia. Rower chodzi lepiej jak... Adrian Szybko, solidnie i tanio (1) Już kilkakrotnie oddawałem rower do tego serwisu. Za każdym razem wracał do... Marek super serwis (1) Wiadomo rowery się psują. Nie wszystko da się naprawić samemu , dlatego... Klient uzdrowione rowery (1) Dwa razy zgłosiliśmy się z problemami i dwa razy nasze rowery zostały szybko... Kat POLECAM! (1) Polecam SERWIS ROWEROWY Zdrowy ROWER ! Panowie znakomicie znają się na swojej... Monia