Bardzo zadowolona (1) Bardzo fachowe podejście do tematu. Nikt w Polsce nie chciał podjąć się... Natalia Negatyw (1) Miałem nieprzyjemność korzystać z serwisu. Zegarek kupiony w time trend na... Ariel Nie polecam (1) Pracująca tam blondynka, jeśli ktoś zadaje jakieś pytania, staje się... Krzysztof
Zegarmistrz (1) Uwaga! Bell time sarnowscy. Na zegarmistrz w centrum kowale!!!! Nieudaczny... Ula Coś chyba jest nie tak (2) Po nieudanej próbie wymiany baterii w sprawnym zegarku (posypały się... Rafa Niezla przebitka! (1) Witam, jakiś czas temu byłem zainteresowany paskiem do zegarka Casio. W... Jerzy Profesjonalna oraz ekspresowa usługa (1) Upadł mi zegarek z wysokości około 1m. W związku z tym zdarzeniem... Kryzsytof usługa gratis (1) Pozytywnie zaskoczeni, dostaliśmy namiar na ten zakład w... Jan Bardzo Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Pana zegarmistrza. Przyniosłem mój... Grzegorz Bardzo zadowolona (1) Państwo Sarnowscy jako jedyni w Gdańsku zainteresowali się moim problemem i... Dorota S. Średnio. (1) Witam, zegarmistrz uprzejmy i fachowy, zna się na tym co robi, natomiast pani... Daniel :) (1) Dziś szukałem dobrego zegarmistrza po kilku telefonach do sklepów... Jakub :) (1) Moi ulubieni serwisanci,zawsze pomocni,tylko tu naprawiam swoje czasomierze... Maja