Żele pod prysznic

Cześć dziewczyny,
Jakie żele pod prysznic używacie? Ja osobiście polecam żele http://www.le-petit-marseillais.pl/zele-pod-prysznic/zele-pod-prysznic cudownie pachną i co najważniejsze nawilżają skórę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też polecam żele do mycia z Le Petit Marseillais z dodatkiem olejków np. arganowego lub z orzechów laskowych http://www.le-petit-marseillais.pl/zele-pod-prysznic/le-petit-marseillais-pielegnujacy-olejek-pod-prysznic-olejek-z-orzechow-laskowych - wyjątkowo dobrze robią na suchą skórę bez potrzeby nakładania dodatkowych balsamów czy olejków.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawdź skład tych żeli, a później je reklamuj. Ja wybieram żele przede wszystkim bez SLS z dobrym składem np. Alterra w Rossmannie.

Ten żel ma niestety SLS. Poszukałabym czegoś innego na Twoim miejscu.

Dlatego ja nie korzystam z żeli a kupuje olejek :) Taki węglowy Carbo detox z Bielendy - ma fajny skład, olejek z avokado, makadamia no i D-panthenol który mega nawilża skórę :)

Ja robię sama żel pod prysznic. Większość tych gotowych ma okropny skład.

A jak można go zrobić samemu?? :) Podałabyś jakiś przepis?

Ja używam koziego mleka z Ziai, bardzo dobrze nawilża skórę.

Ja lubię żele z Adidasa.

Inne tematy z forum

Sklep Valetta.pl opinie (1734 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Zioła na hermoroidy (8 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?