Zgadzam się z Oktawią - kiepskie gimnazjum
Te gimnazjum jest po prostu kiepskie. Chodziłem do 18. gimnazjum przy tym liceum i wielu nauczycieli uczyło mnie właśnie z Waszego, "wspaniałego" liceum. Pierwsze lekcje z nimi to po prostu żal. Nauczanie matematyki przez panią B. >>tragedia. Nic nie umie wytłumaczyć i robi trudne sprawdziany. Pozatym obraża się za nic;/ Fizyka - uczyła mnie przez trzy lata pani rozi i nic nie kumam z fizy do tej pory, tak jak większość moich kolegów i koleżanek. Kolejny nauczycie. Pani F. od chemii.....nigdy nie przerobiliśmy całego materiału z chemii w żadnej klasie, jeden błąd na sprawdzianie= ocena w dół;/ Sprawdza sprawdziany 2 miesiące;/ Żal i jeszcze raz żal. Nauczyciele wogóle nie przygotowują dobrz do niczego: ani do egzaminu gimnazjalnego jak to w moim wypoadku, ani spodziewam się do matury;/ Jeśli jesteś osobą , która chce dostać się na studia wogóle, to nie idź do tej szkoły;/ Tak jak mówiła oktawai, w tym liceum cały czas przechadzają się dresy o nieinteligentnych gębach z głupimi barbie-idiotkami. Podobnie pani dyrektor z swoim ładnym makijażem>>>>ładny przykład dla swoich uczennic daje ;/ Szkoda wogóle gadać. Odradzam po stokroć;/ ;/;/ Do szkół przyjmują debili, a nauczyciele nieuczą