Sławomir - ocena (1) Dziękujemy bardzo za profesjonalną obsługę oraz doradztwo w zakresie pochówku... Sławomir Kasia - ocena (1) Dziękuję imieniu rodziny za profesjonalną obsługę uroczystości... Kasia Ewa - opinia (1) Pełen profesjonalizm, uprzejmości i szacunek Ewa
Klientka - opinia (1) Jako rodzina zmarłego jesteśmy bardzo wdzięczni za profesjonalizm firmy i... Klientka Podziękowanie (1) Serdeczne podziękowanie za pomoc w tym trudnym dla mnie czasie .Bardzo miła i... Ola Z całego serca Dziękuje (1) Bardzo dziękuje Zakładowi Pogrzebowemu Zieleń wszystkim pracownikom którzy... IWONA Podzękowania (1) Szczególne Podziękowania Pragnę wyrazić w imieniu całej rodziny serdeczne... Marzena Podziękowania (1) Razem z Mamą chciałybyśmy podziękować za okazane serce i pomoc. Tatuś odszedł... Agnieszka z Mamą Warto zaufać ... (1) Profesjonalna i piękna oprawa pogrzebu Taty. Sprawne i taktowne załatwienie... M.S. Podziękowanie (1) W imieniu Rodziny, składamy serdeczne podziękowanie wszystkim pracownikom... Grażyna pełen profesjonalizm (3) gorące podziękowania za serce i wyrozumiałość dla obsługi krematorium na... Jan Firma godna polecenia (1) Półtora miesiąca temu zmarł mój mąż.Chciałam serdecznie podziękować za... Genia Jeszcze raz dziękujemy!!! (1) 5 miesięcy temu zmarła nam Ciocia, teraz odszedł Wujek. Chciałabym ponownie... Usatysfakcjonowani klijenci Dziekuje (1) W tak trudnym czasie kiedy odchodzi bliska nam osoba czujemy sie zagubieni... Beata Jarosław - opinia (1) Bywają w naszym życiu chwile, kiedy musimy udać się do zakładu... Jarosław Firma godna polecenia (1) Serdeczne podziekowania za profesjonalne zorganizowanie i obslugę pogrzebu na... m.mikulenski Trzymac sie z dala ! (2) Przez przypadek natknalem sie na ta firme na tym portalu i przypomnial mi sie... MO podziękowania (1) Serdeczne podziękowanie wszystkim pracownikom Zakładu pogrzebowego" Zieleń" w... ela