Zielona Sala (Gdańsk Jasień) - proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele
Cześć,
czy ktoś mógłby się podzielić opiniami na temat Zielonej Sali w Gdańsku? Na stronie piszą, że sala jest 2 poziomowa i pomieści 150 osób. Trochę mi się nie widzi dzielenie gości na 2 grupy, może ktoś wie ile osób mieści się na dole?
Może ktoś też wie, jaki mniej więcej jest koszt przeprowadzenia tam wesela i czy można np. wynająć samą salę, bez jedzenia?
Z góry dzięki,
Yenna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zielona Sala (Gdańsk Jasień) - proszę o opinie

Witam :) Moja siostra miała tam wesele, choć było to całkiem dawno, ale w środku wygląda tam naprawde fajnie.
W sobote jesteśmy umówieni w Zielonej Sali z właścicielem na omówienie wszystkich spraw bo najprawdopodobniej chcemy tam wesele, więc napewno tutaj wszystko napiszę. :)
pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

z tymi dwoma poziomami troche przesadzają. wg mnie jest to sala na max 90-100 osob.
Ostatnio fotografowałem tam w lipcu.
W tym tygodniu oddaję materiał zdjęciowy parze i powinno coś pojawić się na blogu firmowym także zapraszam.

Mam wesele na ok. 80 osób, i szczerze powiem że np. na 100-120 osób też nie widze tam wesela, bo dużo ludzi na górze sie nie pomieści. Mają fajny taras u góry, w środku bardzo ładnie, można bardzo fajnie udekorować tą salę. Fajny parkiet, w podłodze są światła, co dodaje fajnego wyglądu i efektu.
Jeżeli chodzi o koszta to takie wypasione już menu to w tym roku 160zł za osobę. (wliczona w to dekoracja sali, nie ma z góry narzuconego wystroju, plus kelnerzy itp). Nie ma opłaty za tzw. korkowe.
Sala kliamtyzowana, co dla mnie jest dużym plusem z racji tego że biorę ślub w lipcu.
Właściciel konkretny, bardzo pomocny. Co do menu nie ma możliwości wynajęcia tylko sali, bo z tego co mówił ma swoją zgraną, konktetną ekipe, i nie chce żeby ew. błędy wynajętych kucharzy ważyły na opinii Zielonej Sali.
My już zdecydowani, i zadowoleni w wyboru. Zaliczka 20% reszta płatna 10 dni przez Weselem.
Pozdrawiam!

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...