Złamamy palec u nogi.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Ile z takim palcem siedzi się w domu. W szpitalu lekarz wypisał mi zwolnienie na 3 dni. Nic więcej nie powiedział, a ja nie zapytałam. Czy ja w poniedziałek mogę iść do pracy? Nie chodzi mi o miganie, bo ja już się dziś się wybierałam jak tabletka zaczęła działać tylko kiedy iść żeby palcowi nie zaszkodzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Złamamy palec u nogi.

Ja miałam gips aż do kolana- siedziałam w domu 3 tygodnie.

Nie mam gipsu tylko usztywnienie, no i się zastanawiam czy z tym można łazić:). Nie chcę sobie zaszkodzić, ale też bez sensu siedzieć w domu.

2krotnie mialam złamany palec u nogi
mialam chodzic na wyzszym podbiciu aby palce nie pracowały tak

chodzilam juz po 2-3dniach jak przestało troche bolec

No, o to mi chodziło :). Dzięki

Jeszcze zależy, który palec. Ja miałam złamany duży palec. Ponieważ podtrzymuje on całą nogę to nie ma żartów. Na pogotowiu pan dr kazał mi się zgłosić do lekarza ogólnego po zwolnienie i zapisać się do ortopedy/chirurga. Ortopeda w przychodni dał mi zwolnienie na 3 tyg. a po następnym zdjęciu na kolejne 2 tyg. Po zdjęciu longety ( chyba tak to się nazywa) jeszcze tydzień śmigałam bez "balastu". I w sumie ten ostatni tydz. bardzo potrzebny na rozruch stopy.

Nie nie to ten następny:)

ja miesiąc temu złamałam palec u nogi. moja kuzynka jest ortopedą i powiedziała, że sam się zrośnie. bolało jak cholera ale powiedziała, że ja wsadzą w gips do do połowy nogi a potem tylko same problemy bo noga bez ruchu, rehabilitacje bez sensu. dzisiaj po miesiącu odczuwam jeszcze palec ale śmigam już, ćwiczę, biegam, skacze. Generalnie kobieta do bólu się szybko przyzwyczaja. Ja od 4 dni po złamanym palcu musiałam przemierzać pieszo kilometry, chodzić po działkach itp. łzy leciały ale dałam radę ;))))

Ja miałam złamany duży paluch, chodziłam bez gipsu, nie dostałam żadnego zwolnieia.

Super :).

Inne tematy z forum

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....