Złapałam "kapcia" gdzie naprawić kółko od wózka???

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam
Po wczorajszym spacerku w kółku "flak", napompowałam na noc, a rano znowu powietrza brak.
Mam wózek Mutsy, gdzie ja mam z tym kółkiem pojechać?
Do wulkanizacji??
A dzidzia czeka na spacerek :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Złapałam

Odkrec kolko i jedz do wulkanizacji, albo do sklepu rowerowego - pewnie maja też i takie dętki na wymiane.

do sklepu rowerowego podjedz jesli dziura na dentce to kupisz latke - czasami wymienia sie dentki

Potwierdzam: sklep rowerowy-albo łatka albo nowa dętka, na pewno doradzą:-)

a ja proponuje podjechac do wulkanizacji, ja bylam przy Alfa Centrum, pracownicy co prawda w szoku byli ale zdjeli mi kolo i nakleili latke i nic za to nie chcieli:))ale dalam im 10 zl i jeszcze mi kola dopompowali bo nie mam pompki a kumpela kupowala detke w sklepie i troche sie wykosztowala..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zawsze jeżdżę do wulkanizacji :) a kapcia złapałam już chyba z 5 razy :/ Panowie zawsze w tempie ekspresowym naprawiali i płaciłam coś koło 5 zeta

my mamy łatki na zimno w domu kupione w sklepie rowerowym i mąż za każdym razem sam naprawia kapcia ;-)

Re: Złapałam "kapcia" gdzie naprawić kółko od wózka???

Takie kółeczko opanujesz spokojnie kropelka u mnie się udało przez do dziś przez 2 lata nadal jest ok

Inne tematy z forum

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...