Żłobek Guliwer - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
czy ktoś posyła tam swoje dziecko obecnie? znalazłam tylko jedną w miarę świeżą opinię, niestety negatywną. Może są tu jacyś rodzice, którzy mają dobre z nimi doświadczenia?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Żłobek Guliwer - proszę o opinie.

Ja mam :) już trzecie moje dziecko tam chodzi :)
Pani Kierownik może trochę mało konkretna i dużo wkoło opowiadająca, ale do dzieciaków miła, stara się wszystkie jak najszybciej poznać.
Panie opiekunki w ogólnym rozrachunku bardzo fajne. Część starszych - czasem wydają się takie bardziej zasadnicze ale wszystkie fajne, te młodsze też się wyrabiają :)
Jak jest jakiś problem to panie zawsze mówią, zawsze można porozmawiać, poradzić się.
Mój dwulatek z chęcią chodzi - nawet po 3 tyg. choroby wrócił bez problemu. :)

super:) bardzo dziękuję za odpowiedź:)
może ktoś jeszcze?
pozdrawiam

Ja również jestem zadowolona, co prawda córka uczęszcza dopiero 3 msc ale nie mam żadnych zastrzeżeń; )

Witam. Czy Twoje dziecko będzie tam uczęszczało? Mój synek będzie uczęszczał od września. Masz już jakieś doświadczenia z tym żłobkiem?

Mój synek będzie chodził od września (1 grupa). Żłobek już znam, bo córka uczęszczała do niego w latach 2011-2013, byłam zadowolona z opieki i ogólnie z faktu, że podjeliśmy decyzję o posłaniu jej do tego żłobka. Córka bardzo chętnie tam chodziła.

Inne tematy z forum

prywatny dentysta (24 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...