Mama Marcelka - opinia (1) Polecam zlobek Safarii. Profesjonalna kadra, przede wszystkim nastawiona na... Mama Marcelka Mama Wiktorka - opinia (1) Syn zaczął przygodę w żłobku jak skończył rok. Początek dla niego był ciężki... Mama Wiktorka PawełEwaEmilia - opinia (1) Wspaniały żłobek i bardzo dobra opieka. Byliśmy z Żoną bardzo zadowoleni. PawełEwaEmilia
MamaTymka - opinia (1) Syn chodził do żłobka, aż wyrósł, zawsze chętnie, traktował to jak przygodę,... MamaTymka mama Emilki - opinia (1) Nasza córka zaczęła chodzić do żłobka w połowie lutego mając prawie 1,5 roku.... mama Emilki Daria - opinia (1) Wspaniałe opiekunki i rodzinna atmosfera Daria Mama - opinia (1) Zlobek Safari na ul.Sosnowej polecam z całego serca. Choć początki były... Mama Mama - opinia (1) Wysoka cena, jakoś średnia. Żłobek robi złe wrażenie od wejścia. Wysokie... Mama (...) (2) Panie się starają, lecz Pani dyrektor wymyśliła sobie, iż za 2 tygodnie... Rodzic Zadowolona (1) Mogę polecić z pełna odpowiedzialnością zlobek Safari ul okrężna . Córka... Mama Basi Polecam (1) Z całego serca polecam Zlobek Safari ,Panie bardzo miłe opiekuńcze moje... Kobieta Polecam !!! (1) Nasza córeczka chodzi od września i jestem bardzo zadowolony. Panie bardzo... Tomasz Bardzo przyjazna i bezpieczna placówka (1) Syn trafił do żłobka Safari przy ul. Sosnowej. Korzystaliśmy z usług od... Marta J. Niestety nie polecam - filia ul. Sosnowa (1) Kierowaliśmy się wyborem żłobka opiniami innych, niestety w ostatnim czasie... Mama Zadowolony (1) Polecam ten żłobek, świetna opieka dla naszego malucha. Mała uwaga za... Kris POLECAM!! (1) W 100% POLECAM!!!!. Panie pracujące w żłobku, to oddane i pełne ciepła... Kasia Polecam, choć nie jes tanio! (1) Tak jak w tytule: polecam, choć nie jest to tani punkt, ale jeśli chodzi o... And Najlepszy żłobek (1) SERDECZNIE POLECAM ZLOBEK NA WITOMINIE UL SOSNOWA. Najlepsza opieka jaka może... Mamusia dwojeczki ;) Polecam SAFARI (1) W Źłobku Safari Witomino, ul. Sosnowa jest bardzo dobra opieka i... Aleksandra0908 Jak żłobek to tylko Safari (1) Żłobek Safari to najlepsze miejsce do jakiego mógł trafić Dominik, dwa lata... M&M J.