Zdecydowanie Polecam ten Żłobek w Gdyni (Filia Sosnowa) :-) (1) Chciałbym wszystkim nie mogącym się zdecydować na żłobek w Gdyni polecić... Agata & Błażej - rodzice Alicji Gorąco polecam!! (1) Polecam w 200% tę placówkę dla dzieci - które doskonale się tam czują i... Mama :) POLECAM!!! (1) Nasza córka uczęszcza do żłobka Safari dopiero od paru miesięcy, na początku... Gosia
UWAGA!!!! CAŁA PRAWDA O SAFARI!!!! (1) Krótko- syn 2 razy płakał przy furtce żłobka. Oba razy były przy wyjściu...... Mama Kajtka Żłobek SAFARI = doskonały wybór! (1) Wszystkim Rodzicom, którzy chcą mieć pewność, że ich Małe Szczęście każdego... mama Laurki Safari - żłobek na szóstkę! (1) Polecam tę placówkę z czystym sumieniem!Córeczka rozwija się tu... Mama roztańczonej i rozśpiewanej Zdecydowanie polecam! (2) Polecam żłobek SAFARI w Gdyni, moja córka uczęszcza tam od momentu, kiedy... mama Kornelki Wspaniałe miejsce, polecam!!! (1) O żłobku SAFARI, pani Agnieszce, która stworzyła i dba o to cudowne miejsce i... Aneta Polecam w 100% (1) Polecam przede wszystkim ze względu na wspaniałe Panie opiekunki Panią Gosię,... Asia Miejsce godne zaufania (1) Moja córeczka swoją przygodę ze żłobkiem zaczęła zaraz po tym jak skończyła... Mama Liji ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Polecam żłobek SAFARI w Gdyni, moja córka uczęszcza tam od momentu, kiedy... mama Kornelki super (1) Nasza córeczka uczęszcza do safari od 1 roku życia i od razu pokochała to... mama zadowoleni rodzice (1) żłobek safari jest miejscem idealnym dla każdego dziecka, nasz syn od samego... czyżyk Marzena - opinia (1) Nasza córeczka przyszła do żłobka SAFARI gdy miała 1.5 roku. W tym roku... Marzena mama filipka - opinia (1) Polecam gorąco. Bardzo dobra opieka, dobre wyżywienie przystępne ceny.... mama filipka Pewne miejsce dla Maluchów (1) Zdecydowanie polecam Żłobek P.Agnieszki i zachęcam wszystkich rodziców którzy... Magda ZDECYDOWANIE POLECAM !!! (1) Dokładnie rok temu byłam w Państwa sytuacji i szukałam odpowiedniego miejsca... mama Bartka Dobre miejsce dla maluszków (1) Mój Synek chodził do tego żłobka blisko 1,5 roku. Początkowo było ciężko,... Aleksandra Polecam tą placówkę ! (1) Moja córeczka zaczęła chodzić do Żłobka Safari gdy skończyła dwa latka.... Natalia Fajne miejsce dla dzieci (1) Zmuszona byłam aby mojego synka oodać do Żłobka i instytucja ta nie kojarzyła... Jola